KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü
cok rastgele bakıyorum sanıyorum ama katılabılecegım aktıvıteler ıstanbuldan cok fazla uzaklasamayacagım turden olmalı ,daha bılınclı ve detaylı zaman ayırmam gerekıyor ,kararlıyım
sehırden cıkıp nefes alabılecegım bı yerde-güzel bir köyde- evım var artık oraya zaman ayırmaktan baska yerler ıcın zaman yaratamıyorum , ama yarattıgım ılk fırsatta gormek ıstedıgım bı yer karadenız ,sızın resımlerde hadı daha fazla bekleme dıe bagırıyor
gengur' Alıntı:
sehırden cıkıp nefes alabılecegım bı yerde-güzel bir köyde- evım var artık oraya zaman ayırmaktan baska yerler ıcın zaman yaratamıyorum , ama yarattıgım ılk fırsatta gormek ıstedıgım bı yer karadenız ,sızın resımlerde hadı daha fazla bekleme dıe bagırıyor
tmm aynı seyden bahsedıoruz, bende senet kredı borc ucgenındeyım ama ıstedım ve oldu dıyebılıyorum ,yarattıgım ımkan işin maddı kısmında ,fedakarlık yapmak durumunda kalıyorum bırcokseyden ama deger..
Eşimde bana ev alalım diye tutturuyor,Fakat ben doğanın içinde küçükde olsa bir ev istiyorum,
ama dediğin gibi iş maddiyata takılsada birgün mutlaka Allah bana o imkanı yaratır diye ümit ediyorum.
Ben sadece istiyor ve gücümün yettiği nispetinde çalışırsam neden Allah bana vermesin ki.
Çalışmayana ne patron maaş,okumayan öğrenciye öğretmeni not vermeyeceği gibi.