Ben Mıknatıslı Anten Düşünmüyorum..Sabit Tavan Sepetine Monte Edebileceğim İstediğimde Kelebek Somundan Yan Yatırabileceğim Anten Düşünüyorum..Sabit Derken Kastım Oydu..
Ben Mıknatıslı Anten Düşünmüyorum..Sabit Tavan Sepetine Monte Edebileceğim İstediğimde Kelebek Somundan Yan Yatırabileceğim Anten Düşünüyorum..Sabit Derken Kastım Oydu..
merhaba bende düşünüyorum görüşme mesafesi ve kanal sayısı nedir . yanlız alan 100plus var bunla kıyaslayıp birde fiat nedir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Merhaba, Midland G9E PMR el telsizini internet üzerinden Bonus Card'da taksit yapamıyoruz ancak ofisimize gelebilirseniz Bonus karta taksitlendirme yapılabiliriz.
merhaba bende düşünüyorum görüşme mesafesi ve kanal sayısı nedir . yanlız alan 100plus var bunla kıyaslayıp birde fiat nedir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Merhaba, ürün 40 kanaldır ve Alan 100 ile hemen hemen aynı telsizdir fakat daha yeni üretim olduğu için bazı eksiklikler giderilmiştir. Mesafe coğrafi koşullara göre değişkenlik gösterdiği için net birşey söylemek mümkün değildir.