KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Modifiye edilince AM-FM 40 kanal, A-B-C-D-I-F bandları açılıyor.. ben kurcalamadım, aldığım gibi 40FM..
Tüm kutu içeriği, cihaz ayağı, mayk ayağı, orjinal mayk kısacası nasıl aldıysam o şekilde vereceğim.. (kutusu duruyor)Adıma Faturalıdır, Mayıs ayında alınmıştır.. Öğrenciden temizdir...
Malesef satılık değil, orjinal sadelta echo master plus. Evde jacksonda kullanıyorum..
Midland cihazımı da, karavan'a taktım, 40yılın başı uzaklara gidince görüşme yapayım diye.. Hevesim gitti açıkcası ihtiyacım kalmadı, en araçta takılı, izmirde olan varsa deneyebiliriz araç içinde sorun-sıkıntı yoktur... Aracına cihaz+anten takmak isteyenler için de Turbo3000 (yerli santiago1200) anten vardır.. Oda araçta takılıdır.. 8watt ile uygun şartlarda avrupalarla görüştürmüştür mükemmel performansı vardır..
Hehehe doğrudur, hayırlı uğurlu olsun, bugun buraya bi nissan offroadçı geldi siyah, tepede 4 sis, lastikleride büyütmüş tepeyede dikmiş anteni vallaha hayran kaldım Antenide sana göndermek isterdimde, biliyosun anlattım durumu, sonra sana mahcup oluruz...
Anteni izmir içi teslim etmek istiyorum, fiyatı 90TL dir, saygılar
Hehehe doğrudur, hayırlı uğurlu olsun, bugun buraya bi nissan offroadçı geldi siyah, tepede 4 sis, lastikleride büyütmüş tepeyede dikmiş anteni vallaha hayran kaldım Antenide sana göndermek isterdimde, biliyosun anlattım durumu, sonra sana mahcup oluruz...
Anteni izmir içi teslim etmek istiyorum, fiyatı 90TL dir, saygılar
Vallahi ismini bilmiyorum hasta kaldim araca.. bende o sira arkadaşın cihazını söküyordum araçtan.. yanına gittim aracın ondada midland alan 78 var, offroadçıların ortak tercihi midland alan 78 ))
Vallahi ismini bilmiyorum hasta kaldim araca.. bende o sira arkadaşın cihazını söküyordum araçtan.. yanına gittim aracın ondada midland alan 78 var, offroadçıların ortak tercihi midland alan 78)