atlantis Kamp II Mesajlar 250 Tepkime Puanı 0 29 Haz 2007 #17 Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Mine fotoğraflar için çok teşekkürler. Fotoğrafların Bursa'ya ait olması da benim için ayrı bir önem taşıyor. İnsanın memleketini böyle güzel fotoğraflarla uzaktanda olsa hatırlaması güzel. Emeğine sağlık.
Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Mine fotoğraflar için çok teşekkürler. Fotoğrafların Bursa'ya ait olması da benim için ayrı bir önem taşıyor. İnsanın memleketini böyle güzel fotoğraflarla uzaktanda olsa hatırlaması güzel. Emeğine sağlık.
minne Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 9 Yer Bursa 16 Tem 2007 #18 Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Avşa da gün batımı
atlantis Kamp II Mesajlar 250 Tepkime Puanı 0 17 Tem 2007 #19 Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Mine eline sağlık. Fotoğrafların çok güzel. Bursa'da Gürsu Havacılık Şenliğinde Görüşmek üzere
Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Mine eline sağlık. Fotoğrafların çok güzel. Bursa'da Gürsu Havacılık Şenliğinde Görüşmek üzere
minne Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 9 Yer Bursa 19 Tem 2007 #20 Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Bursa'da Gürsu Havacılık Şenliğinde Görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Gelmeyi çok istiyorum umarım gelebilirim.
Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Bursa'da Gürsu Havacılık Şenliğinde Görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Gelmeyi çok istiyorum umarım gelebilirim.
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 27 Tem 2007 #21 Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Doğru zamanda deklanşöre basmak bu olsa gerek. Tebrik ederim.
minne Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 9 Yer Bursa 31 Tem 2007 #22 Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Alacam Şelalesi Mutlaka gidip görmenizi tavsiye ederim, çok güzel bir yer, ayrıca kiremitte alabalık yeme olanağınızda var. hural' Alıntı: Doğru zamanda deklanşöre basmak bu olsa gerek. Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Alacam Şelalesi Mutlaka gidip görmenizi tavsiye ederim, çok güzel bir yer, ayrıca kiremitte alabalık yeme olanağınızda var. hural' Alıntı: Doğru zamanda deklanşöre basmak bu olsa gerek. Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
O ozge0106 Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 10 Ağu 2007 #23 Ynt: "Mine'nin Objektifinden" mıne fotograf makınanın marksı ne gayet guzel cekımler yapmıssın devamını beklıyoz
Ynt: "Mine'nin Objektifinden" mıne fotograf makınanın marksı ne gayet guzel cekımler yapmıssın devamını beklıyoz
minne Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 9 Yer Bursa 11 Ağu 2007 #24 Ynt: "Mine'nin Objektifinden" ozge0106' Alıntı: mıne fotograf makınanın marksı ne gayet guzel cekımler yapmıssın devamını beklıyoz Genişletmek için tıkla ... Nikond70s kullanıyorum. Fotograflarımı begendiginize memnun oldum Teşekkürler
Ynt: "Mine'nin Objektifinden" ozge0106' Alıntı: mıne fotograf makınanın marksı ne gayet guzel cekımler yapmıssın devamını beklıyoz Genişletmek için tıkla ... Nikond70s kullanıyorum. Fotograflarımı begendiginize memnun oldum Teşekkürler
minne Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 9 Yer Bursa 11 Ağu 2007 #25 Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Kültürparktak biletci amca Cocukların oyuncaklara binip mutlu oldugunu gormek sanırım ona yetiyor
Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Kültürparktak biletci amca Cocukların oyuncaklara binip mutlu oldugunu gormek sanırım ona yetiyor
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 13 Ağu 2007 #26 Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Alacam Şelalesinde çekmiş olduğunuz uzun pozlama gayet başarılı..Elinize sağlık..
Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Alacam Şelalesinde çekmiş olduğunuz uzun pozlama gayet başarılı..Elinize sağlık..
minne Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 9 Yer Bursa 25 Eyl 2007 #28 Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Geçen hafta İstanbuldaydım, Sultan Ahmet'e Ramazan bereketi yagmış iyice cıvıl cıvıl olmuştu. Kırmızı Çarıklar
Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Geçen hafta İstanbuldaydım, Sultan Ahmet'e Ramazan bereketi yagmış iyice cıvıl cıvıl olmuştu. Kırmızı Çarıklar
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,410 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 26 Eyl 2007 #29 Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Çarıkların renkleri, papatyanın greni harika olmuş
minne Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 9 Yer Bursa 26 Eyl 2007 #30 Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Çarıkların renkleri, papatyanın greni harika olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Ynt: "Mine'nin Objektifinden" Çarıkların renkleri, papatyanın greni harika olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler