"Mine'nin Objektifinden" :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan minne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,622
Ynt: "Mine'nin Objektifinden"

fotoğraflar gerçekten çok güzel. ama son fotoda memleketime gitmiş gelmiş oldum.
daha başka fotoğraflar bekliyoruz sizden.

Etiketler

Teşekür ederim,
Cumalıkızık köyünden bir fotoğraf daha izlenimlerinize sunmak isterim

Mine,
Elinize gözünüze sağlık. Özellikle gün batımı fotoğrafları enfes.

Çok güzel, Bu ara benim favorim mısır çarşısı

ben de bir site koyum barı bakarsınız lazım olur

www.saracoglu.at

resimlerin keyif verdi,,çocuk olan resimler çok güzeldi,,dediğin gibi bursa bir çok özelliği bir arada barındırıyor...

süper foto mine hanım alıntımı sizmi çektiniz resmin siyah beyaz oluşu biraz yanıltıyorda.

çok zevkli bir çekim ortamı olduğunu düşünüyorum bende o kareleri yakalayabilmeyi çok isterdim

ömrümü7ler' Alıntı:
süper foto mine hanım alıntımı sizmi çektiniz resmin siyah beyaz oluşu biraz yanıltıyorda.

Ben çektim, bu sayfadaki bütün fotograflar bana ait zaten.
Renkli halide güzel bugün o halinide yüklerim, SB yaptım gözüme daha hoş geldi, laf aramızda birde bir kaç kusuru örttü

conker' Alıntı:
çok zevkli bir çekim ortamı olduğunu düşünüyorum bende o kareleri yakalayabilmeyi çok isterdim

Doğada çekim yapmak çok zevkli zaten, nerdeyse geçen yazdan beri elime fotoğraf makinesi almadım zaten, 2 yada 3 kere çekime çıkmışımdır. şehirde çok çekilecek bir şey bulamıyorum ayrıca bu kareyi yakalayabilmek için 30 tane çekim yapmışım

minne' Alıntı:
Ben çektim, bu sayfadaki bütün fotograflar bana ait zaten.
Renkli halide güzel bugün o halinide yüklerim, SB yaptım gözüme daha hoş geldi, laf aramızda birde bir kaç kusuru örttü
ellerinize yüreğinize sağlık..

Bu fotografların hepsının sıze aıt oldugunu soyluyorsunuz ozellıkle selale fotograflarınız cok guzel cekım zamanını cok guzel ayarlamıssınız,
Ama bazı fotograflarınızda var cok netlık kaybı var, Selaleyle kıyasladıgım zaman tereddüte dusuyorum,

gün batımı fotoğrafların çok iyi bende gün batımı fotoğrafı çekmeyi seviyorum insan değişik bir dünya keşfediyor, başarılarının daim olması dileklerimle yeni fotoğraflarını bekliyorum