KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Mitsubishi L200 Olanlar Buraya (Olmayanlarıda bekliyoruz) "Mitsubishi L200 TR"
Bu arada benim albümlerimden de beğendiğiniz fotoğraflar varsa alıp kullanabilirsiniz. İlk fırsatta da Facebook grubunuza da üye olacağım.
Gezenbilir üye galerisi-CİNCİN: http://www.gezenbilir.com/galeri/index.php?cat=51596
Benim en beğendiklerim bunlar:
Ynt: Mitsubishi L200 Olanlar Buraya (Olmayanlarıda bekliyoruz) "Mitsubishi L200 TR"
tsk Yunus bey orjinal derken arb orjinalmi demek istedim yoksa iyi bir usta tarafindanmi kopyalandi onu merak ettim eger bir ustanin elinden ciklti ise bende yaptirmak isterdim
kevin' Alıntı:
tsk Yunus bey orjinal derken arb orjinalmi demek istedim yoksa iyi bir usta tarafindanmi kopyalandi onu merak ettim eger bir ustanin elinden ciklti ise bende yaptirmak isterdim
Ynt: Mitsubishi L200 Olanlar Buraya (olmayanlarıda Bekliyoruz) "mitsubishi L200 Tr"
Buda benim araç 1750 metreden döndüğümüz günden. Bazen bende ön tarafa yükseltme kiti veya get taktırıp warn vinç düşünüyorum, bakalım gelecek ne gösterecek.