arkadaşlar ben bolu offroad üyesi ve 3.5 v6 pajero kullanıcı bülent çalışkan ( bcaliskan81 )
herkese merhabalar..
1. marka buluşmasını Bolu da düzenleyelim. Biz boloff olarak sizlere kamp ve gezi için yer ayarlayabiliriz.
14 15 mayıs tan sonra olsun bu tarihte inegölde offroad yarışları var bu arada yer olarakta katılımcı herkezin fikirleri alınsın pat diye şurda olsun demek abest kaçabilir
evet evet nerde bu Mitsubishi ciler kimseler yok ben buralarda jeep ciler ile çarpışmaya çalışıyorum kimseler yok fotoğrafa bakın hala jeep iyi diyorlar anlayamadım gözler yalan söylemezmiş...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71005.0
Marka buluşması adı altında bu etkinliğe bizde katılmak isteriz ama mitsubishi aracı olmayan bir sürü arkadaşımız var onlarda katılmak istiyor bu tür etkinliklere ne yapacağız ???
Marka buluşmalarında genelde 1-2 görevli istisna araç harici başka marka gelmemesi daha şık oluyor
ama gelmek isteyen arkadaşları boş arabalarda misafir ederiz. Marka kısıtlaması olmadan yapılan buluşmalar ve gezenbilir festivali gibi organizasyonlarda var aslında oralarda herkes her araçla zaten bir arada olabiliyor
Bu arada benim fikrim ilk buluşmanın piknik modunda, standart araçlarında katılabileceği türde bişey olması, yaylalarda piknik yapılabilicek mevsime ulaştığımızda mayıs başı gibi yapılabilir.
Katılımcıların gelecekleri yerlere göre yere karar verilir, bolu veya adapazarı tarafları genelde en mantıklı yerler oluyor.