KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
balık sezonu kapanmadıysa beneklisinin en kırmızısından yakalarız ;D kapandıysada yaylada alabalık satan yer var buz gibi suda yetişiyor ordan alırız yada orda yeriz şöyle yani
tabiki sapancadada olsun biz bursa ve inegöl ekibi her yere geliriz..( sonuçda dosya altında yeşillik var). ;D ;D
listeye adınızı yazıp oyunuzu kullanınız...
güven abi bekleriz tabi okanda gelicek mecbur ondada mitsubıshi var ulaşım kolay bir yer olıcak standart lastikli araçlarda rahat gelebilecek isteyene oynamayada çok yer olıcak tabi buna hepberaber karar vericez ben diyorumki ekimin son haftası yapalım havalar fazla soğumadan ne dersiniz arkadaşlar valla sekiz on araçta olsa bu işi gönülden yapalım derim varmısınız
selamlar,
Kanımca fikrim, standart araçların ulaşacağı yerler bu markanın özüne yakışık almaz.. en zor zirveyi zorlayacaksınız ki "caponcuları" herkes tanısın. korkunuz olmasın arkadaşlar en standartınız bile o zirveye ulaşmaz ise ben anahtarımı ortaya koyarım.. tabi sürücü farkı dikkate alınmalı..
yine tarihler kesişti sapancada off road yarışları var 29-30 ekim şimdi okudum etkinliklerde gecen seferki buluşmada buna benzer bi sebepten iptal olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
yine tarihler kesişti sapancada off road yarışları var 29-30 ekim şimdi okudum etkinliklerde gecen seferki buluşmada buna benzer bi sebepten iptal olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.