Mitsubishi Marka Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bcaliskan81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,352
Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması

adaeada' Alıntı:
balık sezonu kapanmadıysa beneklisinin en kırmızısından yakalarız ;D kapandıysada yaylada alabalık satan yer var buz gibi suda yetişiyor ordan alırız yada orda yeriz şöyle yani

Acıkmaya başladım şimdi.....

Etiketler

yiğito' Alıntı:
sapanca olsun sapanca hadiiii hadiiii.dosyanın altında yeşillik var ayarlayın bir şeyler ;D

tabiki sapancadada olsun biz bursa ve inegöl ekibi her yere geliriz..( sonuçda dosya altında yeşillik var). ;D ;D
listeye adınızı yazıp oyunuzu kullanınız...

arkadaşlar konuyu etkinlikler bölümüne aldıralımmı ne dersiniz 29.30 ekim olarak

selamlar,
Kanımca fikrim, standart araçların ulaşacağı yerler bu markanın özüne yakışık almaz.. en zor zirveyi zorlayacaksınız ki "caponcuları" herkes tanısın. korkunuz olmasın arkadaşlar en standartınız bile o zirveye ulaşmaz ise ben anahtarımı ortaya koyarım.. tabi sürücü farkı dikkate alınmalı..

saygılar
Kemal Sarıgül

jeomad' Alıntı:
Eeeee hala yola çıkmıyozmu oturcazmı böyle
evet hadi marşlara basalım artık ;D
herkez fikrini söylesin
ve ya konuyu etkinliklere taşıyalım

yine tarihler kesişti sapancada off road yarışları var 29-30 ekim şimdi okudum etkinliklerde gecen seferki buluşmada buna benzer bi sebepten iptal olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

SAKARYA' Alıntı:
yine tarihler kesişti sapancada off road yarışları var 29-30 ekim şimdi okudum etkinliklerde gecen seferki buluşmada buna benzer bi sebepten iptal olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

SAKARYA' Alıntı:

:'( :'( :'( :'(

Kararlıyım bu sefer mitsumishiciler buluşacak yoksa satacam arabayı... ;D

bu pazar müsayit olan arkadaşlar varise buyursun gelsin sıkı bir gezi yapıcam buluşma işi hayal gibi görünüyor