Mitsubishi Marka Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bcaliskan81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,401
Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması

Arkadaşlar üzülerek 29-30 Ekim tarihinde yapılması planlanan etkinliğe katılamayacağımı belirtmek isterim. Daha önce planlanmış bir organizasyon çerçevesinde 27 Ekim tarihinden itibaren 2 hafta burada olmam gerekiyor(tarih konusu yeni netlik kazandı). 27 Ekim'den önce veya 10 Kasım'dan sonra düzenlenebilecek bir etkinliğe katılmayı isterim.

Etiketler

1 - Mitsubishi Pajero Özgür Tan Sakarya-------------------- SAPANCA / SOĞUCAK YAYLASI
2 - Mitsubishi L200 Murat BALCI Ankara ----------------------- 29/30 Ekim İnegöl
3 - Mitsubishi DELICA L400 İlhan İNCİ İstanbul
4 - Mitsubishi L200 Erhan OĞUZ İzmir
5- Mitsubishi L200 Adil Evirgen Ankara (ANDOFF)
6- Mitsubishi Pajero Ekrem aydın Bursa / İnegöl------------- 29 / 30 ekim İNEGÖL
7- Mitsubishi L200 Şafak ASPİ İstanbul--------------------- Fark etmez zaman ve yer
8- Mitsubishi L200 Uğur SAKARYA İstanbul-----------------------SAPANCA / SOĞUCAK YAYLASI
9- Mitsubishi Pajero Bülent ÇALIŞKAN Bolu--------------------------- 29 / 30 ekim İNEGÖL
10-Mitsubishi L200 Tayfun Şahinöz Antalya
11-Mitsubishi Pajero Taner Nalbantoğlu BURSA -( BUROFF )-------29 / 30 ekim İNEGÖL
12-Mitsubishi Pajero 3.5 v6 A.Uğur İNAN ANTALYA(ANTOFF)------29 / 30 ekim İNEGÖL
13-Mitsubishi Pajero Bülent Cinci Bursa / İnegöl

arkadaşlar günaydın ne durumdayız bir kaç gündür siteye giremiyordum

nasıl bir karar aldık ne zaman toplanıyoruz

kimseden ses çıkmıyor gelicem diyen arkadaşlar ise üç beş kişi sayının önemi yok buluşalım derseniz sorun yok ben üzerime düşen vazifeyi yaparım

adaeada' Alıntı:
kimseden ses çıkmıyor gelicem diyen arkadaşlar ise üç beş kişi sayının önemi yok buluşalım derseniz sorun yok ben üzerime düşen vazifeyi yaparım

+ 1 destekliyorum..

buluşma yeri neresi olacak karar verildimi iş durumuma göre gelmek isterim ama kesin söz veremiyorum sonradan yalancı çıkmak istemem

Listeye adınızı yazıp buluşmanın nerde olmasını istiyorsanız fikrinizi belirtin

Listeye bekılırsa bu inegölden başka yerde olmaz ve orasıda bana uzak kalıyor hayırlısı olsun katılan arkadaşlara bol bol çamurlar dilerim :-[

sizde bolu yazın yawww bi davet etmiş olurdunuz ;D ;D ;D
ben desteklerdim boluyu 2 olurdu o zaman bolu doğasıyla muhteşem bir yer neden olmasınki...

1 - Mitsubishi Pajero Özgür Tan Sakarya-------------------- SAPANCA / SOĞUCAK YAYLASI
2 - Mitsubishi L200 Murat BALCI Ankara ----------------------- 29/30 Ekim İnegöl
3 - Mitsubishi DELICA L400 İlhan İNCİ İstanbul----------------------- SAPANCA / SOĞUCAK YAYLASI
6- Mitsubishi Pajero Ekrem aydın Bursa / İnegöl------------- 29 / 30 ekim İNEGÖL
7- Mitsubishi L200 Şafak ASPİ İstanbul--------------------- Fark etmez zaman ve yer
8- Mitsubishi L200 Uğur SAKARYA İstanbul-----------------------SAPANCA / SOĞUCAK YAYLASI
9- Mitsubishi Pajero Bülent ÇALIŞKAN Bolu--------------------------- 29 / 30 ekim İNEGÖL
11-Mitsubishi Pajero Taner Nalbantoğlu BURSA -( BUROFF )-------29 / 30 ekim İNEGÖL
12-Mitsubishi Pajero 3.5 v6 A.Uğur İNAN ANTALYA(ANTOFF)------29 / 30 ekim İNEGÖL

Ekim sonu istanbul dışındayım. 22 - 23 Ekimde işlerimi ayarlaya bilirsem Toyota buluşmaına gideceğim.
Bana şuanlık en uygun ve erken zaman kasım ilk hafta gibi geliyor.

sayokan' Alıntı:
sizde bolu yazın yawww bi davet etmiş olurdunuz ;D ;D ;D
ben desteklerdim boluyu 2 olurdu o zaman bolu doğasıyla muhteşem bir yer neden olmasınki...

Sağolun gerçekten ama 2 kişi az oluyoruz diğer arkadaşlar sıkıntı yaşarlar bu seferde diğer bütün arkadaşlar birbirlerine yakınlar işler müsait olsa gelirdim ama burayı isteyip bir terslik olurda gelemezsem ne olur bi düşünsenize

slmlr katılım az olacak cünkü aynı tarihte program çok bende sapancaya giderim o tarihte şimdilik görünen o herkeze katıldığı etkinliklerde iyi eğlenceler dilerim

mustafa elbaş 2006 pajero istanbul beni biri listeye ekleyebilirmi ? zaman mekan farketmez her yere gelirim.

3 - Mitsubishi DELICA L400 İlhan İNCİ İstanbul----------------------- SAPANCA / SOĞUCAK YAYLASI
14-Mitsubishi pajero 2006 Mustafa Elbaş ZAMAN MEKAN FARKETMİYOR