İzmit tarafında bir yayla uyar. Böylelikle İstanbul, İzmit, Adapazarı, Düzce ve Bursa bölgesi için rahat olur. Daha geniş katılım olacaksa, Ankara'ya da yakın olsun denirse, Düzce yaylaları uygundur.
Çok güzel bir fikir, konuyu yeni gördüm. Katılmayı ciddi ciddi düşünürüm elbet, ama umarım ayarlanacak günde müsait olurum .Mayıs'ta bizim memlekette en yoğun turizm sezonu olduğu için biraz zor gibi, bakalım, kısmet.
Mitsubishi gezisi Bolu civarlarında olursa özellikle İstanbul, Ankara ve Bursa katılımcıları için orta buluşma mesafesinde olacaktır ve iyi olur diye düşünüyorum.
Katılımcılara Ankara - Beypazarı uygun olur ise buradaki organizasyonu da üstlenebilirim.
Herkese selamlar , saygılar.
Listeye bakılınca çok fazla kullanıcı gözüküyor ama,
Benim forumda bildiğim aktif mitsubishi sayısı 20 30 kadar...
İmşallah gerçekleştirmeyi başarırsınız buluşmayı
Listeye bakılınca çok fazla kullanıcı gözüküyor ama,
Benim forumda bildiğim aktif mitsubishi sayısı 20 30 kadar...
İmşallah gerçekleştirmeyi başarırsınız buluşmayı
En az 3 - 4 araç olur 4. ben olurum en azından , 1 Ekrem , 2 Kürşat , 3 Bülent , 4 Tansu (olmazsa 4 pajero çıkalım yollara neresi olursa gezelim, 4 pejeroylla kalabileceğimiz yol yok )
Şaka bir yana mitsubishi aracı olan herkez gelsin katılım ne kadar çok olursa daha iyi olur.
iyi olur gerçekten hep internetten görüşüyoruz yüz yüze de tanışmış oluruz. biz tarihi ve yeri kararlaştıralım gelen dostlar gelir gelemeyenlerin canı sağolsun