Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TULUMCU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 277,177

Benim aracın deposunda da aynı parça vardı filtresi temizlendi pompası değişti ancak sorun çözülmedi,

serviste cihaza bağlandığında arıza gösteren parça bu

 

Etiketler



Aynen öyle, bu parça için o kadar araştırma yaptım ki istanbuldan, ankara, adana, gaziantep, izmir, daha birçok internetten parça satan siteler hiçbirinde yok, bazıları yurtdışından getirtiriz dedi fiyatını da 1200 ile 1800 arası diye söyledi ben şimdi aliexpres ten 178 tl ye getirtiyorum, gümrükte takılmayacak olsaydı japonyadan 114 dolara alacaktım ancak malesef ülkemizin uyguladığı gümrük vergileri insanı deli ediyor.

Pajero'mu sorunu olsada seviyorum, zamanla bi şekilde halledicem ve asla gidip kia sorento, dacia duster, suzuki gibi vs araçlara bakmayacağım bile, hepsine de bindim hiçbiri Pajero'nun yanından geçemez.
 

Benim,elektronik parça getiren arkadaşlarım var,gümrük ödemeden hatta kargo ayağına kadar getirtebiliyor.çaresiz olduğumuz için böyle çözüm yollarını araştıracağız...bir arkadaşımda normal yollardan istanbula getirmek istedi,Merterde gümrüğe gelince,100 dolarlık bir üründü,malzemenin yarı değeri kadar gümrük ödedi,yarım günde onun için öğraştı.
 




Merhabalar, bende aranızda yer almak için kolları sıvadım. Sıkı takipteyim. kendimi ve aracımı kısaca tanışma bölümünde tanıttım. Alıntı olarak ekliyorum.

 

Merhaba, Kısıtlı bütçeyle SUV peşinde koşan birisiyim. Aslında 2003-2005 Subaru Forester almayı planlıyorum, ama Alanya'da yedek parça ve servis sıkıntısı var, en yakın Antalya, orası bile 135 Km.. Şimdi ise Pajero Pinin'e bakıyorum. Tecrübe eden ya da bilen varsa bu 2 aracı kıyaslayabilir mi? Servis, yedek parça bulunurluk, arıza verme, yakıt, performans, motor, kullanım keyfi, içeriye ses alma, güvenlik, lpg uyumu... vb? Teşekkürler
 

Aramıza yeni katılan veya katılacak arkadaşlar hoş geldiniz.. sanırım 5 yıl olacak PAJERO PININ aşkım ilk günkü gibi devam ediyor.. aracı almayı düşünen arkadaşlar, abiler, ablalar: daha önce çok yazdık Pinin i lütfen zaman ayırıp okuyunuz.. sınıfının ve üretildiği yılın en iyi, en kaliteli 4x4 dür.. temiz bir Pinin bulursanız alın, bir ömür keyfini sürün.. yedek parça ve diğer bilgiler için face de Mitsubishi Pajero Pinin Türkiye sayfamızı takip edebilirsiniz.. PININ aşkı bana aracın sayfasını bile kurdurdu.. gerisini siz düşünün.. PININ CANDIR..
 

Ayrıca Pinin ime Avusturalya üretimi IRONMAN YÜKSELTME KİTİ MONTE ETTİMM(sadece güçlendirilmiş 4 adet helezon yay ile) Başka bir aparata gerek kalmadan, rot ayarları değişmeden araç yerden ortalama 6 cm daha yükseldi.. tam bir KEÇİ oldu.. ayrıntılı bilgiler Mitsubishi Pajero Pinin Türkiye Face sayfamızda..
 




Temizleri toplamislar zamaninda bize kalmamis keyfini alanlar satsada biz devam etsek.

Edit: bulent abi Fatih ben istanbuldan son gunlerde basini agritan