Mitsubıshi Resımlerı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan up8453 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 198
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,260

Etiketler

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı

e adamlar yapıyo tabiii... bide tr plakalı olsaydı...yerli olanları görmek isteriz.. (rın rın rııın ara gazı babında.....)

endüstri' Alıntı:
e adamlar yapıyo tabiii... bide tr plakalı olsaydı...yerli olanları görmek isteriz.. (rın rın rııın ara gazı babında.....)
nerdeeeeeeeeeee
gaz yemıyo =) adamlar taılant da ısın kalbındeler parca sıkıntısı yok sahın gıbı parcalarını marketlerden alacaklar neredeyse =)

mitsubishi güzel araç ne yapsan yakışır.tr dede güzel modifiye edenler var...

Bir resim de ben ekleyeyim

eskı kasa l200 de on numara gorunuyor cıhat bey
baska fotoda beklıyoruz mesela sızın aracın fotosuda olur

lastikler ne marka ve hangi desen çok merak ettim aracı daha bi heybetli yapmış..

Benim aracın böyle heybetli fotoları yok yalnız

daha ne olsun cıhat bey onun durusu yeter arka kapama cok yakısmıs aracınıza
resımler devam

Eh madem öyle, Bir de L200 Savana, bir de Pajero Sport Dakar resmi koyalım o zaman. Araçlar Brezilya Mitsubishi tarafından halen üretiliyor. Keşke yakın olsaydı kesin gider alırdım bir tanesinden

İlkay bu ilk gönderdiğin resimlerde mitsubishilere ne yapmışlar öyle acaba Türkiye'de böyle yapan var mı?

merhaba samıcgm valla ben boyle yapılısını gormedım ıstanbul atasehırde bı tane var ama bunlar kadar devasa degıl onun resmınıde en kısa zamanda yuklerım
saygılar samıcıgım buarada senın motor toplama ısınde basarılar dılerım cok guzel ısler yapıyorsun