KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Paylaşım için teşekkürler, perekande alıcıların bu ihale işine yaramayacaktır sanırım. Ben yine de fırsat bulursam Seymen e gidip araçları bir göremek istiyorum.
Paylaşım için teşekkürler, perekande alıcıların bu ihale işine yaramayacaktır sanırım. Ben yine de fırsat bulursam Seymen e gidip araçları bir göremek istiyorum.
Arkadaşlar bu konu başlığına hiç gerek yok bence, daha önce açılmış başlık var zaten, zaten yeterince konu dağılımı var. Aynı başlıktan gerek varmı bilmiyorum.
Konu başlığı açan arkadaşımıza da saygısızlık yapmak istemem ama doğrusunu söylemek zorundayım.
resimler gerçekse piyasda mke den aldım satıyorum veya yaptırıyorum diyenler nasıl oluyor.Sadece bu ihalemi böyle çıkmış.anlamadım.Bu arada asıl merakım willys ler ve nivalar.hobi amaçlı 5000 tl bütçe ile hangisi daha mantıklı.yardımcı olursanız sevinirim.teş.
içim sızladı yaaa birsuru işe yarar parca vardır kesın orda... ama adamlar parca satısını yasakladı ne mantıksa !!... devletın halk ıcın degıl, halkın devlet ıcın oldugu bır ulkeyız malesef ordakı hersey hepımızın cebınden kdv ,gelır vergısı, kurumlar vergısı gıbı vergı ve harcların toplamıyla alındıgını unutmamak lazım
Şaka bi yana, defenderleri bu halde görünce içim sızladı benimde..
Parça olarak ihtiyaç sahiplerine satılmaması çok kötü,
oysa ki sağlam halde, özellilke kaporta aksamı olmak üzere ne çok parça çıkar bunlardan.
Şaka bi yana, defenderleri bu halde görünce içim sızladı benimde..
Parça olarak ihtiyaç sahiplerine satılmaması çok kötü,
oysa ki sağlam halde, özellilke kaporta aksamı olmak üzere ne çok parça çıkar bunlardan.