KILINÇ Fulltime Outdoor Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 Yer Ağrı Doğubeyazıt 9 Mar 2010 #1 Merhabalar ml 320 lerde low range varmıdır kullanan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
arsamax www.arsamax.com Mesajlar 274 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara Web www.arsamax.com 9 Mar 2010 #2 Ynt: ML ve LR Merhaba Hüseyin Bey, ML320'lerde low range var ve ön göğüsde bulunan düğmeyle aktif hale getiriliyor.
Ynt: ML ve LR Merhaba Hüseyin Bey, ML320'lerde low range var ve ön göğüsde bulunan düğmeyle aktif hale getiriliyor.
KILINÇ Fulltime Outdoor Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 Yer Ağrı Doğubeyazıt 9 Mar 2010 #3 Ynt: ML ve LR Peki bu araçlar sürekli dört çekermi yoksa lr'yi devreye aldığımızda mı 4 çeker oluyor
arsamax www.arsamax.com Mesajlar 274 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara Web www.arsamax.com 9 Mar 2010 #4 Ynt: ML ve LR Benim bildiğim kadarıyla sürekli dört çeker ama low range aldığınız zaman off road performansı daha iyileşiyor. Eğer yakıt tüketimi için soruyorsanız araç ağırlığına ve motoruna göre az yakıyor, özellikle de LPG'de...
Ynt: ML ve LR Benim bildiğim kadarıyla sürekli dört çeker ama low range aldığınız zaman off road performansı daha iyileşiyor. Eğer yakıt tüketimi için soruyorsanız araç ağırlığına ve motoruna göre az yakıyor, özellikle de LPG'de...
KILINÇ Fulltime Outdoor Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 Yer Ağrı Doğubeyazıt 10 Mar 2010 #5 Ynt: ML ve LR Lpg de ne kadar yakıyor bilginiz varmı
arsamax www.arsamax.com Mesajlar 274 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara Web www.arsamax.com 10 Mar 2010 #6 Ynt: ML ve LR LPG'de şehir içinde 16-17 lt civarı yakıyor.
KILINÇ Fulltime Outdoor Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 Yer Ağrı Doğubeyazıt 10 Mar 2010 #7 Ynt: ML ve LR Sorularımı dikkate aldığınız için teşekkürler
S scanti Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 3 May 2010 #8 Ynt: ML ve LR Cenk bey benzinlide yakıt sarfiyatı (ml 320 ) hakkında bilginiz varmı acaba ?