KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1. oktay çapacı (landrover-series II A)
2.Baki özel ( L200 ). Aracımda aks körüğü arızası var, cumartesi yetiştirebilirsem pazar gün inşaallah aranızdayım.
1. oktay çapacı (landrover-series II A)
2.Baki özel ( L200 ). Aracımda aks körüğü arızası var, cumartesi yetiştirebilirsem pazar gün inşaallah aranızdayım.
Üstadım FJ70 lerin kullanım açısından hard offroad yapılacaksa bence alınmalı yoksa 4 runner hem yakıt hem de aile kullanım için de uygun, hefif ofroad için de uygun. Ekonomik güç elverirse VX 100 alabilmek daha da fiyakalı olur.
Bu arada sizi Facebookdaki GÖKOFF grubumuza davet etmek isterim. Etkinliklerimizden haberdar olursunuz. Nasıl olsa yaz döneminde fiili olarak dahil olacaksınız.
bilgileriniz için teşekürler bodrumda bitane var satılık runner gittim baktım kullandım çok beğendim yakıtıda ekonomik jeep için kendi binek arabamı satar satmaz alıcam nasip olursa.
bilgileriniz için teşekürler bodrumda bitane var satılık runner gittim baktım kullandım çok beğendim yakıtıda ekonomik jeep için kendi binek arabamı satar satmaz alıcam nasip olursa.
Bu arada sizi Facebookdaki GÖKOFF grubumuza davet etmek isterim. Etkinliklerimizden haberdar olursunuz. Nasıl olsa yaz döneminde fiili olarak dahil olacaksınız.