merhaba arkadaşlar yeni 4*4 araç alınca dağlarda yeni parkurlar keşif etmek istiyorum daha doğru toplu şekilde pazar günleri eğlenmek yeni ekpler ile tanışmak istiyorum ford-ranger 4*4 araçım muğla merkezden mert
arkadaşlar bana her gün uygun. pazar günleri müsait olan arkadaşlar kendi aralarında bir tarih ayarlayıp buradan paylaşırsanız ben de mutlaka dahil olurum.
Bu ayın 13 ünde senelik izne ayrılıyorum Konya'ya gidecem. 2hafta yokum bu yüzde şu sıralar gezi organize işnde pek aktif değilim. ben yokken bir gezi olursa, Muğlada böyle bir etkinlik olduğu için hem sevinirim hemde katılamadığım için üzülürüm.
Bu gün azmak kenarında ve Gökçe ormanında bir gezinti yaptım. Fotoğrafları: ....
Arkadaşlar beni bağışlayın siz tarih belirleyinceye kadar ben bugün dayanamayıp kartopu amaçlı gökçukur mevkiine çıkmaya çalıştım. allah sanki ceza verdi kara saplandık kaldık. aracı kurtaralım derken yolun kenarındaki bankete kaçırdık arabayı. sağolsun mert arkadaşım tam teçhizatlı aracıyla beni kurtarmaya geldi. buradan ona sonsuz teşekkürlerimi iletmeyi borç bilirim.
Debelendikçe battık Paletli kar aracı yanımızan 2 kez geçmesine rağmen kendimiz kurtulacağız bu saplandığımız yerden diye inat ettik. üstüne kar ve rüzgaz da artıp üşümeye başlayınca mert arkadaşımızı aramak zorunda kaldık. mert i de çok uğraştırdık ama sayesinde de kurtulduk Aşagıya inince de muhteşem bir dere manzarasında kısa bir mola verdik. yanımızdaki arkadasımızın acil işi cıkması sebebiyle evlerimizin yolunu tuttuk. mertlerin sucuk mangal partisine katılamadığımız için cok üzgünüz....