Selam, burası uygun yer midir bilemiyorum, yanlışım olursa kusurabakmayın.
Bir hafta önce 36000 km'de 2007 model bir Navara LE satın aldım ve sanırım birkaç bin km sonra lastikleri değiştirmek zorunda kalıcam, yükseltme kiti kullanmadan takabileceğim en büyük lastik tipi/markası/boyutu hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Şu anda takılı olan lastik ebadını verirseniz,bi bakalım.(yanılmıyorsam 255/70 R 16 takılı olması lazım )
16" mi yoksa 17" mi taklı,bunlar önemli çünkü
Şenol bey istanbul da olmanız daha da güzel oldu... hafta sonları sizde gezilerimize katılabilirsiniz tabii arzu ederseniz.... vede herşeyden öncesi de araba ile ilgili herhangi bir sorunuz olursa seve seve forumdaki bütün arkadaşlarımız size yardımcı olacaklardır...tekrar hoşgeldiniz görüşmek üzere.....
Şu anda takılı olan lastik ebadını verirseniz,bi bakalım.(yanılmıyorsam 255/70 R 16 takılı olması lazım )
16" mi yoksa 17" mi taklı,bunlar önemli çünkü
Bu arada bir sorum daha var
Muayene için TÜV'e gittim ama şase numarasanı bulamadıkları için geri gönderdiler, "alt koruma yapıldığı için görünmüyor, bul geri getir" dediler, nerede olduğunu bilen var mı? Teşekkürler...
günaydın arkadaşlar... valla ben de dün tuv deydim bende öyle bir problem olmadı sadece lastiklere taktılar onuda yırttık ... şase numarası cam önünde amaaa illa şasedeki gömülmüş olanı arıyorlar ....koruma deseniz bende de var ama sizinki herhalde üstünü kapatmış söktürün tekrar takarsınız yoksa baya uğraştırıyorlar size şimdiden kolay gelsin diyelim....