günaydın arkadaşlar... valla ben de dün tuv deydim bende öyle bir problem olmadı sadece lastiklere taktılar onuda yırttık ... şase numarası cam önünde amaaa illa şasedeki gömülmüş olanı arıyorlar ....koruma deseniz bende de var ama sizinki herhalde üstünü kapatmış söktürün tekrar takarsınız yoksa baya uğraştırıyorlar size şimdiden kolay gelsin diyelim....
sağ ön tekerin bulunduğu bölgede olacak altına bir yatın orada bulursunuz eğer yanılmıyorsam ..... : üstü kapanmış olabilir kazıyın biraz ortaya cıkar........
Aslında benim için yeni bir araç olduğundan dolayı nasıl ve ne kadar kullanırım henüz tahmin edemiyorum şimdilik "yılda 3-5-10 kamp" dersek sanırım en yakını olur.
öncelikli olarak siz tuv den bir kurtulun hayırlısı ile... sonrasına bakarız.....nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama eğer istanbul tarafında iseniz problem değil bize katılırsınız her hafta sonu biryerlere gidiyoruz ....eğer sıkılmazsanız ailenizle birlikte sizi de bekleriz.......
öncelikli olarak siz tuv den bir kurtulun hayırlısı ile... sonrasına bakarız.....nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama eğer istanbul tarafında iseniz problem değil bize katılırsınız her hafta sonu biryerlere gidiyoruz ....eğer sıkılmazsanız ailenizle birlikte sizi de bekleriz.......
Aslında benim için yeni bir araç olduğundan dolayı nasıl ve ne kadar kullanırım henüz tahmin edemiyorum şimdilik "yılda 3-5-10 kamp" dersek sanırım en yakını olur.
Öncelikle isim karışıklığı için pardon,karışıklık oldu
Sevgili Önder kardeşim;
Bu durumda benden tavsiye,hemen karar vermeyin.
İlk olarak bizimle birlikte bazı gezilere katılın,arazi şartlarını v.s görün (1 kere geldinizmi,sonrasını tahmin etmek güç değil aslında ;D )
Ardından,ona göre karar verelim,lastiğinizin karekterine v.s benim tavsiyem bu yönde olacaktır.
Bunun sebebi ise,gereksiz ikinci bir maliyet ile karşılaşmamak.
evet ya ...bu aklıma gelmemişti .... evet Önder kardeşim sen bize takılırsan bir bakıma yanacaksın ama olsun kader der geçeriz..... ;D bizi seveceksin çamuru seveceksin macerayı seveceksin vs vs...neyse şimdiden gözünü korkutmayalım senin.... ;D
Arkadaşlar şase nosu ön sağ kapının ortasına denk geliyor nedense aşırı önem veriyorlar 94 model toyota hilux pikabımın bir harfi eksik diye ruhsatı yenilettirdiler birindede VW golf ün motor kaputunun süngerlerinin altından çıktı baya uğraştırmışlardı beni