KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sağol Serhan iyiyim şimdi.
Tolga resimlerin çok güzel, içindeki canavarda tabi
Abi sizin bu derdinizden İstanbul'a taşınıcam o olacak sonunda, iç geçirmekten bir hal oldum, kullanamsaamda arka koltukta kasada bir yerde ben de gelirdim gezilerinize ;D
selam , konu yine sakinleşmiş anlaşılan ;D Arkadaşlar allah kısmet ederse cumartesi istanbuldan kuşadasına doğru yola çıkacağız yenikapıdan feribotla bursaya geçmeyi düşünüyoruz yolda dikkat edeceğimiz bir şey varmı malum kaç senedir o yollardan geçmedim ayrıca başka önerileriniz varsada önerilere açığım tekrardan iyi forumlar dilerim..
balıkesir / manisa arasında zaman zaman yol tek şeride düşüyor o kadar Aykut cum diğer bölgeler rahat ve akıcı ben daha 2 saat evvel izmir den geldim problem yok sana iyi yolculuklar iyi tatiller diliyorum.....
Herkese Günaydın,
Bülent Abi İzmir'e gelmişsin ama haberimiz olmamış, üzüldüm, keşke haberimiz olaydı
Aykut Bülent Abi'ninde dediği gibi yol genelde temiz, sadece Balıkesir Akhisar arasında yol çalışmasının olduğu yerlerde biraz sıkıntı yaşarsın, birde gece radarı uygulamasına da başladılar haberin olsun, yola gece çıkacaksan görünmez olurum sanma