KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tamponların uclarından cok az aldık surtmeyı kestı yanlız navaralarda tur ayarı yokmus tam tur yapınca on lastıgın arkası şaseye sürttü..... onun için bi çözüm bulucaz... ya spacer yada baska bişey bulcaz.... yrn bulent abıye sorucam onun arabada hıc surtmuyo dıye bılıyorum bunun yukseklıkle pek alakası yok cunku şaseye sürtüyo.... acaba bülent abıde spacer mı takıyodu
Herkese tekrardan merhabaa ;D tolga abi güle güle kullan çok güzel olmuş inşallah önümüzdeki hafta istanbula dönüş yapacağım geçenlerde pathfindera michelin latitude hp lastiklerinden takıldı dünde deneme amaçlı plaja girdim AUTO modunda ön sol lastik kasılınca arkası battı lastiklere güvenemedim vede ehliyetim olmadıgından jandarma vs cagırılmasından korktugum icin hemen 4Lo ya alıp cıkardım ;D şimdilik performansından memnunum asfaltta çok rahat ve konforlu off road koşullarında ise düşüncem şöyle bf goodrichi üreten firma bu lastiklerdede bir şeyler düşünmüşlerdir sanırım ;D