KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
oo birde steacker yapıştırdıkmı değme keyfine valla kimse anlamaz.... ;D bence ustayı getir iyice bir incelesin ve resmini alsın tabii sen bilirsin yinede...
getirmeyi düşünüyorum bülent abi zaten şablon cıkarıcakmıs sonra lazerde kestırıcekmıs olmadı senın arabanın üstünden bi şablon cıkarırız tabi senin içinde bi mahsuru yoksa bülent abi
yok Tolgacım ne mahsuru olacak ... ama c.tesiye kadar buradayım haberin olsun sonra ver elini izmir.. ben buradayken işi halletmeye bak yada dönüşte olabilir haberin ola....
MERHABA ARANIZA YENİ KATILDIM NAVARA 2009 MODEL OTOMATİK 4X2 SE ALMAYI DUSUNUYORUM İSTANBULDA HEM NORMAL HEMDE GEZİ AMAÇLI KULLANMAYI DUSUNUYORUM ACABA EKSİ LERİ VE ARTILARI HAKKINDA BANA BİLGİ VERİRMİSİNİZ
ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDİYORUM........
Kutluhan aramıza hoşgeldin... hemen konuya girelim istersen... 4x2 off-road için pek uygun değil baştan belirteyim 4 çeker olmadığı için aracınla anca toprak yolda gidip gelirsin kış şartlarında hareket edemezsin artı 4x2 olduğu içinde arka savrulma riski fazla ....pek tavsiye etmem 4x2 yi ....asfaltta kullanabilirsin ama off-road da asla kullanamazsın haberin olsun..bence 4x4 al daha sonra yapılacak işleri konuşuruz kolay gelsin.....
Bayram için Çanakkale civarlarında hem kamp hem balık tutarak bir kaç gün geçirebileceğim bir yer arıyorum, google earth'den bir keşif edeyim dedim ama bir şey çıkaramadım. Aklıma Navara'cılardan yardım istemek geldi fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
redingolors kardeşim arabanız standart bir navara gördüğüm kadarı ile.....güle güle kullanın ALLAH kaza bela vermesin....çanakkale nin ne tarafındasınız avrupa tarafımı yoksa anadolu tarafında mı olacaksınız.. ??? avrupa tarafı ise dolaşmak için şehitlik bölgesi ve abidenin olduğu bölgeyi tavsiye edebilirim yada daha yukarıda uzunköprü edirne tarafından başlayarak yunanistan sınırı boyunca aşagıya doğru saroza doğru inebilirsiniz ....yok anadolu tarafında iseniz ida dağı( kaz dağları ) bölgesinde gezebileceğiniz bir sürü köy yolu var özellikle deniz tarafında yeşilyurt köyü tarafında gezebilirsiniz.....ayrıca ASOS bölgeside tavsiye edilebilir ....kolay gelsin.......