Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 645,282
Ynt: Navara Kullananlar

günaydın arkadaşlar.. Tolga yaw yandık ki yandık ....sabah arabayı bıraktım basamaklara baktım gelen ağırlığı hesapladım araba oldu 3500 kg ... ;D 10 cm en vede 4mm kalınlık al sana biraz daha yük ... ama her iki yan taraf ön taraf vede arka taraf sağlamda yaklaşanlar yamulur valla....bakalım c.tesi ne cıkacak ortaya...?

Etiketler

bi kantara cıkarıp ölçmek lazım aslında bülent abi bu arada daha vinç takılmadı onuda takında baya bı ağarlaşıcan ;D

ya sorma Tolga ...şimdiden kara kara düşünmeye başladım valla... ;D 55.mekanize tank taburu gibi hissediyorum valla... ;D vincide ona göre almamız gerekecek gidişat o ...

bnm vinc 12500 olmasına rağmen zorlanıyo.... ;D bı batarsak 55. mekanıze tank taburunu aramak zorunda kalcaz zaten bülent abi gelip bizi kurtarın diye ;D ;D ;D

bu arada bülent abi bahsettıgım aparat buydu ipad için

http://cgi.ebay.com/Car-Kit-Windshield-Mount-Holder-Cradle-for-Apple-iPad_W0QQitemZ260630577684QQcategoryZ132141QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m8QQ_trkparmsZalgo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D5%26ps%3D63%26clkid%3D6137417824031261104

Tolgacım sen bu işi hallet ya eğer sana zahmet olmazsa.... masraflar bana ait kardeşim....ingilizce zayıf olunca bir halta yaramıyor zaten türkçeyi yeni öğrendim yanlış birşey yapmıyayım... ;D gariban kardeşini sevindirirsin....

ayıp ediyosun bülent abi ben siparişi verim ama 3 haftayı bulabılıyo bazen bilgin olsun zaten ucuz bişey 6 dolarmı ne

Tolgacım acelemiz yok zaten hatta boy olarak daha uzun bir aparat varsa daha güzel olur ....şimdiden siparişi verebilirsin ....

verdim siparişi bülent abi hepsi aynı boy farklı bı modelını bulamadım 7-30 gun arasında gelicek bülent abi

land cekerken ortadan ıkıye bölünür ;D

günaydın arkadaşlar.. valla Tolgacım bu gidişle arkamıza birde kurtarıcı takıcaz... ;D ve gittikçe hız kesiyorum bu ağırlıkla frenlerde zorlanıyor tam ağır vasıta olduk yaw... ama dediğim gibi her yönden darbelere karşı dayanıklıyız... dokunan yandı valla.....neyse zaten 2 sene dayandıkmı birde tane f-350 getirmek şart oldu zaten arabayı inceledim işlem tamam eh birde sarı renk getirdikmi dokunmayın keyfime... ;D

doğrudur Cem kardeşim.. ;D beni artık kesmiyor da acaba f-350 gelince sizler beni nasıl kurtarırsınız.... ;D en cok onu düşünüyorum....

aman bülent abi gözünü sevim o batarsa tankda çekemez ;D