KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
günaydın arkadaşlar.. Tolga yaw yandık ki yandık ....sabah arabayı bıraktım basamaklara baktım gelen ağırlığı hesapladım araba oldu 3500 kg ... ;D 10 cm en vede 4mm kalınlık al sana biraz daha yük ... ama her iki yan taraf ön taraf vede arka taraf sağlamda yaklaşanlar yamulur valla....bakalım c.tesi ne cıkacak ortaya...?
ya sorma Tolga ...şimdiden kara kara düşünmeye başladım valla... ;D 55.mekanize tank taburu gibi hissediyorum valla... ;D vincide ona göre almamız gerekecek gidişat o ...
bnm vinc 12500 olmasına rağmen zorlanıyo.... ;D bı batarsak 55. mekanıze tank taburunu aramak zorunda kalcaz zaten bülent abi gelip bizi kurtarın diye ;D ;D ;D
Tolgacım sen bu işi hallet ya eğer sana zahmet olmazsa.... masraflar bana ait kardeşim....ingilizce zayıf olunca bir halta yaramıyor zaten türkçeyi yeni öğrendim yanlış birşey yapmıyayım... ;D gariban kardeşini sevindirirsin....
günaydın arkadaşlar.. valla Tolgacım bu gidişle arkamıza birde kurtarıcı takıcaz... ;D ve gittikçe hız kesiyorum bu ağırlıkla frenlerde zorlanıyor tam ağır vasıta olduk yaw... ama dediğim gibi her yönden darbelere karşı dayanıklıyız... dokunan yandı valla.....neyse zaten 2 sene dayandıkmı birde tane f-350 getirmek şart oldu zaten arabayı inceledim işlem tamam eh birde sarı renk getirdikmi dokunmayın keyfime... ;D