KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım.Sizden yardımcı olmanızı istediğim konu 2009 4x4 LE Navara için Kumho KL71 315x70x17 lastik siparişi verdim.Acaba araca yükseltme kiti vs. yapmadan bu ebat uyarmı?Teşekkürler...
walla dediğiniz ebatlarda cooper stt kullanıyorum.. kumho hıc kullanmadım yorum yapamıcam.... ama bu tip dişli çamur tipi lastıklerın asfaltta en cok performans verenı cooper... yükseltme içinde iki secenegınız war biri 6inclik yukseltme kıtı getırtmek bunun malıyetı yaklasık 2500 euro.... yada bnm yaptıgım gıbı 2,5 ınc suspansıyondan 3 ıncte kupadan yukselterek lastıklerı sığdırabılırsınız.... başka turlu mumkun değil
Cevapların için çok teşekkür ederim.Peki yaptığınız yükseltme sonrası asfalt performansında özellikle virejlarda tehlike oluşturabilecek bir değişim oldumu?Birde sizin yaptırdığınız yükseltmenin maliyeti ne kadara çıkıyor?
tabıkıde eskisi gibi değil viraj performansı sonucta araba totalde lastıklerle bırlıkte 10 inç yükseldi.... bununda eksileri oluyo tabıkı virajlarda ancak sızın beklentılerınızın ne oldugunu bilmiyorum..... eğer standart halıyle vırajlarda arabayı zorluyan bı kullanıcıysanız tabıkı tehlıkelı hale gelir..... tamamen beklentılerle alakalı bi durum yanı..... ama ben vırajlarda bı tehlıkesını görmedım
suspansıyon yukseltmesı ben aldıgımda vardı ancak kupadan yukseltmeyı 800 tl ye yaptırdım yanlıs bılmıyosam suspansıyon yukseltmesıde 1000 tl cıvarı tutuyo get le yaparsanız
suspansıyon yukseltmesı ben aldıgımda vardı ancak kupadan yukseltmeyı 800 tl ye yaptırdım yanlıs bılmıyosam suspansıyon yukseltmesıde 1000 tl cıvarı tutuyo get le yaparsanız