KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aykutcum sadece tlf la cekebıldıklerım .. fazla önemli değil sadece sayfaya biraz hareket getirelim dedim.... tanıdık mı geliyor bak ona yorum yapamam... cünki bu tip yerler fazla kalmadı onun içinde tarif bile etmiyorum ... görüşmeyeli keyifler nasıl bakalım..?
bilin bakalım bu kim... ??? sadece tesadüfen çekilmiş bir resimdir.... amaaaaaa sen demezmisinki.....( abi 3.çeşmeden sola dön.. ;D ) al sana çeşme muhabbeti.....doğayı bu kadar incelemeye gerek yok kardeşim... ;D
canım kardeşim sadece tesadüfen cekilmiş pozisyonlar ... ve burayada sizlerin hoşgörüsü sayesinde rahatlıkla koyabiliyorum ....kimseyi kırmak gibi bir düşüncem olamaz zaten....biz aynı takım içindeyiz ayrımız gayrımız olmaz hiçbir zaman.......asıl resim biliyorsun gezi sayfasında olacak ... ;D fakat bugün toplantım var anca ondan sonra ayarlayacağım resimleri .... tabii Mücahitle Erkanım dalaşmalarınıda keyifle izleyeceğim.... ;D