Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 644,807

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

ve kısa maceranın sonu....şimdilik bu kadar arkadaşlar......

paylasım için tesekkürler bülent abi süper resimler sanki resimdeki yerler bir yerden tanıdık geliyor ama çıkartamadım ;D

Aykutcum sadece tlf la cekebıldıklerım .. fazla önemli değil sadece sayfaya biraz hareket getirelim dedim.... tanıdık mı geliyor bak ona yorum yapamam... cünki bu tip yerler fazla kalmadı onun içinde tarif bile etmiyorum ... görüşmeyeli keyifler nasıl bakalım..?

Bülent abi paparazi gibisin maşallah ya tüm uygunsuz anları çekmişsin ;D ;D ;D allahdan kamera net çekmiyor bazen ve zoom yapmıyor ;D

canım kardeşim sadece tesadüfen cekilmiş pozisyonlar ... ve burayada sizlerin hoşgörüsü sayesinde rahatlıkla koyabiliyorum ....kimseyi kırmak gibi bir düşüncem olamaz zaten....biz aynı takım içindeyiz ayrımız gayrımız olmaz hiçbir zaman.......asıl resim biliyorsun gezi sayfasında olacak ... ;D fakat bugün toplantım var anca ondan sonra ayarlayacağım resimleri .... tabii Mücahitle Erkanım dalaşmalarınıda keyifle izleyeceğim.... ;D

yok abisi ..birde tlf nu kapatıcamki baskı görmeyelim... ;D ama herşey öğleden sonra....