KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evet Burakcım boya işini hallettik ...ama deneme bayram sonrası iğneada da olacak.... akla kara o zaman belli olur....eğer cizilme olayı asgariye inerse sizlere de tavsiye edebilirim.....
Burakcım sağolasın...evet canlısı daha iyi duruyor eskiden arabaya değdiğin zaman metalik bir his veriyordu ..şimdi ise elini değdirdiğin zaman kadifemsi bir his var...bende bol bol okşuyorum... Barbarosum bence en güzeli navara alman uğraşıp durma diğer arabalarla .... al bir navara dertlerin anında kesilsin....
Burakcım sağolasın...evet canlısı daha iyi duruyor eskiden arabaya değdiğin zaman metalik bir his veriyordu ..şimdi ise elini değdirdiğin zaman kadifemsi bir his var...bende bol bol okşuyorum... Barbarosum bence en güzeli navara alman uğraşıp durma diğer arabalarla .... al bir navara dertlerin anında kesilsin....
slm tolga bey sizindemi turbo cortladı benim ki de gitmişti 100.000 km debunları duyduk sıra deliriyorum herhalde toyota hilux alacam böle giderse alıp bide polar yaparsam...ohh misss ;D ;D ;D