KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bulent abi cok geçmiş olsun ya bnm sportur nissanda tanıdıgım war istersen ordan sipariş verebılırız çok uyguna geliyo ön difransıyel.... ben internetten devamlı arastırıyorum navaraların hastalıgı abi ön difransiyelı kırıyolar...... ben fıyat almıstım ne olur ne olmaz diye 2500 tl gibi bi fiyata sıfır komple difransiyel getiriyolar aklında bulunsun abi
dvm.. arabadır bu sonucta bir yerde arıza verecek zaten ...eh bizde arabayı baya zorluyoruz ...olacaklara da katlanacağız tabiki.... ve aydere tırmanış.....
dvm...bu arada hepimizin gözü aydın diyelim... : ayder bitmek üzere...ufak bir uludağ olma yolunda ...her yer beton binalarla dolmaya başlamış üzücü bir durum....ama kaldığımız 4 gün boyunca bütün yaylaları ziyaret ettik....2.gün sonunda da bölgenin sorumlu kişisi oldum... ;D
saol kardeşim tşk ederim.. dvm diyelim...ve kavron dayız....tabi bana söylenen Mert in hazin sonu ... ;D ama zeminde harikaydı illa batacam diyenlere tavsiye olunur ...