Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 628,307
Ynt: Navara Kullananlar

simon41' Alıntı:
ilginiz için tşk ederim hafriyat işi yapıyorum 4x4 e gerek yok fazla vergi ödemek istemiyorum. bazı yerlerde altı veya basamaklar değiyo o yüzden yükseltmek istiyorum.izmitte yaşıyorum.
ne demek zevk benim için o zaman hafta içi telefonlaşalım ben sizi ahmet abiyle irtibtlıyayım hazırlayıp göndersin yada size yada varsa ustanıza tarif verir halledersiniz daha önce duran arkadaşımızada Adana ya hazırlayıp göndermişti sorun olmaz ;D

Etiketler

4x4 le 4x2 farklı olabılır barbaros abi ondan bi emın olmak lazım salıncakları falan farklı cunku

simon41' Alıntı:
fiyat konusunda bilginiz var mı
valla tam olarak bilmiyorum biz benim aracı komple yapmıştık tek tek fiyatlarını bilmiyorum ama çok pahalı bişeyler değildir diye tahmin ediyorum

tolgas' Alıntı:
4x4 le 4x2 farklı olabılır barbaros abi ondan bi emın olmak lazım salıncakları falan farklı cunku
haklısın Tolga cım o yüzden burda bi arkadaşımızda 2007 4x2 var ondan rica edip ölçü alır diye düşünüyorum

arka aynıdırda onde farklıdır dıe dusunuyorum.... bu arada barbaros abı satmıssın arabayı sanırım ;D

tolgas' Alıntı:
arka aynıdırda onde farklıdır dıe dusunuyorum.... bu arada barbaros abı satmıssın arabayı sanırım ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D sanırım öyle oldu ama daha satışı vermedim ;D ;D ;D ;D

varmı bildiğin araç alalım hemen ;D ;D ;D

abi warda sana gelmez ;D sen illakı toyota dıyosun ;D

yok yok allah korusun ;D

iyi geceler sizlere barbaros bey pazartesi sizi rahatsız edicem.görüşmek üzere

walla dodge durangoları inceledım bıraz konforsa konfor arazıyse arazı arabanın herseyı heavy duty ;D bı ıncele derım

tolgas' Alıntı:
walla dodge durangoları inceledım bıraz konforsa konfor arazıyse arazı arabanın herseyı heavy duty ;D bı ıncele derım
amerikan bizi bozar kardeş ;D onun yerine td5 alırım bi sömürgede ben olurum ;D ;D ;D ;D

herkez vx80 ını satıyo abı war bunda bı hıkmet bence iyi düşün ;D