Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,460
Ynt: Navara Kullananlar

CDM-SUBARU' Alıntı:
İyi abi nolsun işte sen yoksunki abi ;D
Abi sorma,seninle ilgili fena planlarım var ;D ;D
artık olsada görsek yahu tam şenlik olacak ;D ;D ;D ;D

Bülent abim saygılarrrr ;D ;D

Etiketler

bsayil' Alıntı:
artık olsada görsek yahu tam şenlik olacak ;D ;D ;D ;D

Bülent abim saygılarrrr ;D ;D

fena pilan yaptı düşünmek lazım bülent abiiii demedideme ;D ;D ;D

Bülent abime yakışır navara da son nokta rakipsiz kalacak artık ;D ;D ;D

Barbarosum nasılsın ya.. Ahmet kardeşim sevgiler ne var ne yok sende de... işler ne alemde...sizlere cok özledim ama işlerin yoğunluğundan kendimizi kaybettik valla... kendimizi Erkan a teslim etmişiz bakalım neler yapacak yine... vayyyyyyyy yaw lastikler kıyakta asfaltta ne halt ederiz erkanım.... hazırsa hemen takalım.... ;D

bsayil' Alıntı:
Bülent abime yakışır navara da son nokta rakipsiz kalacak artık ;D ;D ;D

Zaten Türkiye'de tekti ;D Şimdi Dünya çapında bi yıldızımız olacak ;D Oscar lık ;D

Bülent abim bildiğin gibi tek değişiklik aracı değiştirdim o vx 100 aldım gerisi aynı

bizde çok özledik valla ;D

red34' Alıntı:
... kendimizi Erkan a teslim etmişiz bakalım neler yapacak yine... vayyyyyyyy yaw lastikler kıyakta asfaltta ne halt ederiz erkanım.... hazırsa hemen takalım.... ;D

;D ;D Yok abi,bunlar ikinci set,araziye çıkarken ;D
Az kaldı abi,bi aksilik olmazsa önümüzdeki hafta montajını yaparız ;D
Zaten senin ölçülerde Türkiye'de iki araç olucak bunları takan ;D Bir diğeride Rubicon olucak ;D

iyiyim bülent abim bian korktum pilanla ilgili ama bende sıradayım lastikte ;D planının korkacak tarafı yomuş ;D

AHMET07' Alıntı:
iyiyim bülent abim bian korktum pilanla ilgili ama bende sıradayım lastikte ;D planının korkacak tarafı yomuş ;D

Seninkide ayrılmış vaziyette Ahmet abi ;D

estafurullah kardeşim ne demek tek olmak haddimizemi düşmüş.....o zaman hayırlı olsun barbaros kardeşim güle güle kullan kazasız belasız inşallah...sevindim senin adına....e resimler nerede ..koyda görelim bari... ;D Erkanım ben ikinci setten hoşlanmıyorum etme eyleme sen iyice bak şu işe yani asfalt testlerine ona göre takalım hemen... ;D evet ya bende korktum bu cocuk bize birşeyler yapacak diye... ;D

sağlığınız yerindeyse işlerde yolundaysa problem yoktur arkadaşlar aynen devam diyelim...

red34' Alıntı:
... Erkanım ben ikinci setten hoşlanmıyorum etme eyleme sen iyice bak şu işe yani asfalt testlerine ona göre takalım hemen... ;D evet ya bende korktum bu cocuk bize birşeyler yapacak diye... ;D

Yok abi,asfalt için zaten var sende,bunlar palet gibi ;D ;D ;D
Noolcak,nasılsa jantında hazır,sök takı 5 dakka ;D ;D ben halledicem ;D

maşallah maşallah fıstık gibi Barbaros kardeşim bol çamurlu günlerde kullanırsın inşallah...