Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 616,232

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

saol Doğuş tşk ederim... ve tabiki günaydın diyelim arkadaşlara....

abi günaydınmı kaldı gittim geldim beklediğim çamur yoktu arabayı yıkadım resim atmıyorum...yükseltmeyi yapınca eklerim....

yapma doğuş..farzetki sabahtı.... ;D benim saat geri kalmış....

yok cnm daha gecen gün günü birlik geldim bizim antalya bayilerini gezdim ve oradan mersin e gectim Doğuş ... hatta bizim cocuklara bile görünmedim...duysalar beni keserler... ;D

Arkadaşlar bugün navarayı muayeneye götürdüm yeni yeni adetler çıkarmışlar aracım şirketim adına olduğu için imzasürküleri ve kimliğimi istediler eğer çalışan olsaydım birde şirketten yazı istiyorlardı ayrıca takip işini engellemek için aynı ay içinde araç kendi adına değilse sadece bir aracı muayene ettirebiliyorsunuz diğerine vekaletname istiyorlar

bülent abi birdahaki gelişinde mutlaka haberleşelim...ben batayım sen beni kurtar...

aman Erkan haaa...kimseye soyleme bak.... ;D Doğuş sen ne zaman istersen batabilirsin problem değil seni kurtaracak kişi cok....ben de dahil....

ewt arkadaslar difransiyel işi tmm eve sımdı geldım daha montajını yaptık testlerımızı yaptık hersey super resımleri yrn koyucam ;D

gri olan eskısı sıyah olan yenisi ;D