KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
daha kesin birşey yok zaman alacak bir proje amerika dan cvp bekliyorum artı vergiler ötv kdv ne olacak onları iyice öğrenmem gerek ama olursa da fena olmaz ;D
bugun köydeydim havada baya bi yagmurluydu araziyi gezdim 1-2 telefonla resim cektim cok kaliteli değil kusura bakmayın arkadaşlar yorumları da bekliyorum...saygılar
nvr01 kardeşim resimler için tşklr yanılmıyorsam denize dalmışsın iyide olmuş ;D amaaaaa daha sonra arabayı alt yıkamaya soktunmu ..? bence ihmal etme.....ve arabanın arkasınıda kapatırsan daha şık olur tabii bu benim fikrim ne dersin ..? diğer secenekler içinde jant ve lastikleride katabiliriz ama karar sana ait ....görüşmek üzere.......
nvr01 kardeşim resimler için tşklr yanılmıyorsam denize dalmışsın iyide olmuş ;D amaaaaa daha sonra arabayı alt yıkamaya soktunmu ..? bence ihmal etme.....ve arabanın arkasınıda kapatırsan daha şık olur tabii bu benim fikrim ne dersin ..? diğer secenekler içinde jant ve lastikleride katabiliriz ama karar sana ait ....görüşmek üzere.......
abi slm ewt aracı hemen yıkattım sorun yok ;D ;D ;D jant lastik işine gelincede şu an cooper stt lastik aldım henüz gelmedi 265 70 17 jant benimde aklımdan geçiyo ama bilmiyorum arka kapak da barbaros abi sökmüş o yollıyacaktı bana ne oldu bilmiyorum vinç de var bende t-maxx 12000 lik ama 2 hafta önce halatı kopardım ;D ;D ;D ;D
bakıma gitti garantiden o gelecek ama daha bi çok şey yapmak istiyorum acıkcası.....saygılar..
valla yakışıklıda cıkmışsın bence çelik halatla uğraşma sentetik halat al hem daha hafif hem daha kullanışlı benden söylemesi aracın kafası çelik halatta 1 cm düşüyor slm lar........
abi Selam ewt aracı hemen yıkattım sorun yok ;D ;D ;D jant lastik işine gelincede şu an cooper stt lastik aldım henüz gelmedi 265 70 17 jant benimde aklımdan geçiyo ama bilmiyorum arka kapak da barbaros abi sökmüş o yollıyacaktı bana ne oldu bilmiyorum vinç de var bende t-maxx 12000 lik ama 2 hafta önce halatı kopardım ;D ;D ;D ;D
bakıma gitti garantiden o gelecek ama daha bi çok şey yapmak istiyorum acıkcası.....saygılar..