KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
k.bakma ayı mahmut diye bir reklamcı var recep ivedik hastası onun yanından geliyorum bütün aksam taklit yaptıda...bu arada gezenbilir ve dakar stickerleri yaptırdım yakında resim eklerim güzel oldumu bilmiyorum yorum yaparısınz....
barbaros abi yeni bir şantiya açtıkta onunla uğraşıyorum devlette çok miktar para takılı miktar vermiyimde...o yüzden para sıkıntısı var giderir gidermez doldurcam arabayı ;D
geçen sanayide soruştururken 1-2 adet numune inceledim ve arkadaşım ''bu seferde arabaya soba borusumu takıcaksın millet deliye hasret biz akıllıya '' diyerekten laf sokma görevini başarıyla yerine getirdi o soba borusunu takıp boğazı geçicem dediğimde ise senden beklerim diye bir cevap aldım nedir bizim bu NORMAL insanlardan çektiğimiz yahu ;D
Merhaba Beyler,
Tolga, Huma senin ilgilendiğin kitlerinde sponsoru olmuş, bakmışsındır eminin Snorkeli sayfasında bulamadım, sipariş üzerine mi getiriyorlar?
aykutcuğum sorma..nedir bu normal insanlardan çektiğimiz....trafik ışıklarında arabaya doru bakıp bakıp duruyorlar sanki hiç kirli araba görmemişler...yıkamacılar ve diğer arabasınnı yıkatanlarda abi nerden geldin ralllyden denmi yoksa safariyemi çıktın gibisinden aptal saptal sorular soruyorlar bunalıyorum artık...birde gelip abi araba 4x4mü diyorlar ne yakıyor diyorlar deli oluyorum ;D hatta bugün birisi gezenbilir ne sitesi diye sordu ona dalacaktım (şaka şaka) ;D
snorkel takılacak fakat su camurlugun delinmesine dayanamayacağım yükseltme işini ilk olarak Get (kaba tabirle takoz ;D) ile düşünüyorum sonradan özel kit ile yükselteceğim ;D