KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yok turgay abi bnm arabada suan zaten 5 inç war... ben yayların altına get koyarak yukseltmıstım getlerı atıp uzun yay ve amortısore gecıcem konfor acısından
Tamam kardeşim anladım, sonunda
Bu arada şnorkeli aldım ve nisan ayı içerisinde dönmüş olacağımm. Geldiğimde senin ve Bülent Abi'nin başını biraz ağırtacağım zaten; şnorkeli ve yükseltmeyi hallederiz ben gelir gelmez...
Tamam kardeşim anladım, sonunda
Bu arada şnorkeli aldım ve nisan ayı içerisinde dönmüş olacağımm. Geldiğimde senin ve Bülent Abi'nin başını biraz ağırtacağım zaten; şnorkeli ve yükseltmeyi hallederiz ben gelir gelmez...
tolga gardaş sulu kırmızı orman toprağı motorun her yerine girmiş durumda çeşme suyuyla şarıl şarıl yıkasam motora su çekme ihtimali olurmu?? birde su birikintilerine ormanın içinde felan kaptırıp geçiyorum risk varmı aceba...
motoru yıkıyabılırsın suyla ama once bı motor temızleyıcı sık ondan sonra suyu boca et bıde kaputu actıgında sol tarafta sıgorta kutusu ve beyınler war onları bı naylon posetle kapat mutlaka...... ormanda bende ole kapa gaz gecıyodum sonra cektık camuru bırazdan camuru cektıgı yerdekı videoyu buraya koyucam aman arkadaslar dıkkat ederım ben yandım sız yanmayın..... japon arabalarının hıc bırının parcası ucuz degıl hele hele navaranın hiç değil
geçmiş olsun tekrardan...böyle videolar varsa daha burda görmek isteriz...birde bu motora su kaçırınca ses felan çıkıyormu bir gariplik göremedim ama ben?
tekrardan gecmis olsun tolga abi ;D ben fazla abartmayı düşünmüyorum zaten aklımda ehliyet aldıktan sonra jimny projesi var pathfinder idarelik sonucta babama ait artık kendi ne kadar abartır bilemem ben şimdilik bu kadarıyla yetineceğim asıl bomba jimny alınca ;D