KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ı ıhhh olmamış ;D daha yakışıklı birşey olması lazım bence.... bu arada snorkel in resmi varmı acaba sizlerde rica etsem arkadaşlar ....tşkler..............
ı ıhhh olmamış ;D daha yakışıklı birşey olması lazım bence.... bu arada snorkel in resmi varmı acaba sizlerde rica etsem arkadaşlar ....tşkler..............
sis farları kısmına katılıyorum doğrudur.......snorkelli bir navara yada navara snorkel resmi yada çizimi varmıydı ..? bununla ilgili bir çalışma olabilirmi...?
sis farları kısmına katılıyorum doğrudur.......snorkelli bir navara yada navara snorkel resmi yada çizimi varmıydı ..? bununla ilgili bir çalışma olabilirmi...?
Tabiki olabilir. İsterseniz snorkel takılacak taraftan aracınızın bir resmini koyun buraya tam yandan çekilmiş olarak bi çalışalım aşağı yukarı sizin araçta nasıl duracak bir görün isterseniz
benim araba hiç yandan poz vermemiş ya pardon ;D baktım bulamadım olanla idare edicez artık gelenler yeterli ne yapalım ... eh snorkelide takarsak artık nehir geçişlerine başlarız ...
ı ıhhh olmadı ;D renk siyah olmalı bence ;D evet tşk ederim aşagı yukarı böyle olacak ellerinize sağlık .....ocak ayı itibarı ile takılabilir bence mahsuru yok ama öncelik hummer kardeşimizde
ı ıhhh olmadı ;D renk siyah olmalı bence ;D evet tşk ederim aşagı yukarı böyle olacak ellerinize sağlık .....ocak ayı itibarı ile takılabilir bence mahsuru yok ama öncelik hummer kardeşimizde
takip ediyorum hummer konuşmalarını hayırlı uğurlu olur inşallah. bizde aşağı yukarı böyle duracak demiştik ama en azından neye benzeyeceğini görebilmeniz için gönderdik foto yu