hüseyin bey calısma prensıbını bılıyorum yanlız yayın ıcınden amortısor gecıyo ve amortısorun alt tarafı salıncaga baglanıyo ust tarafı ise cıvatalı ve yayı sıkıstırıp sabıtlıyo... ben sunu merak edıyorum amortısoru cıkarıpta yayın ıcıne bu kırmızı aırbag ı taktıgınızda salıncaga baglantıyı nasıl yapıyosunuz ve amortısor gıbı yayı nasıl sıkıstırıp sabıtlıyosunuz
tolga bey ne işle meşkulduk pardon cok merek etdim kusura bakmayın merakım için.
Hüseyin bey çok ta farklı değil digital control sistemiyle ve 4lü hava çıkışıyla bütün sistemi hem ön hem arka olarak kullanabiliyorsunuz aslında ama maliyet gittikçe uçuyor
peki ala ben bunu aracıma taktırmak istedim işten anlamıyorum nekadar ödücem bu iş için bir navara parasımı 2008 filan.bu konuşulan sistemler cok ciddi rakamlar sanmıyorum bunu takacak olanı.
peki ala ben bunu aracıma taktırmak istedim işten anlamıyorum nekadar ödücem bu iş için bir navara parasımı 2008 filan.bu konuşulan sistemler cok ciddi rakamlar sanmıyorum bunu takacak olanı.
Hüseyin bey şöyle düşünün balonlar hariç komrasörüydü kontrol sistemiydi tankıydı yani ilk attığım resimdeki balonlar hariç kit 2000euro civarında. Balonlar kalite kalite değişiyor 200euro yada var 800euro yada isterseniz hesabını siz yapın
yaptığınız büyük saygısızlık hüseyn bey..... herseyı ustalar bilmıyo bıtek sız bilgili değilsiniz yanı....... insanlara saygınız olsun biraz küçümsemeyin herkezi gözünüzde
Doğrudur ama o sadece takozun yerine takacağınız balonların fiyatı sistemde encok para tutan kontrol sistemi vb. malzemeler onlarında en ucuzu 1000dolar tabi arkayı yüksetmek için 10dk beklemeniz lazım
Doğrudur ama o sadece takozun yerine takacağınız balonların fiyatı sistemde encok para tutan kontrol sistemi vb. malzemeler onlarında en ucuzu 1000dolar tabi arkayı yüksetmek için 10dk beklemeniz lazım