KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ya takması kolay kendınde takarsında onemlı olan ıcındekı ayarları onu tunıngcıler yapar istersen ben gonderıyım sana sen oyle arastır.... yanlıs bısı yapıp bozmasınlarda arabanı
valla herhalde şu koltuğun altındaki kabloya takıyorsun küçük bir kutu değilmi?? ben takarımda ayarını kim yapıcak biraz araştırıcam büyük sanayide vardır kesin. bmw lere yapan bir yer vardı belki o yapar olmadı internetten araştırırım yada senin taktırdığın kimse onla görüşürüm bu arada seninki 100km de kaç litre yakıyor şu anda sttlerle ve 174 beygirken ?? chipliyken kaç yakıyordu ?? bu chipler yakıt tasarrufu sağlamıyormuydu tam tersimi oluyor yani...
koltugun altında olurmu ya doğuşum ;D motorun ustundekı kapagı sokuyosun yakıt kutugunun kablosunu cıkarıp bu chıpı takıyosun .... en ıyısı bı bılene taktır sen ben sana kagıtlarınıda gonderırım...... chıpsız 50 kuruş yakıyo km de chıple 60 kurus yakıyo oda gazlamazsan
geçen gün rampa yukarı çıkıyorum 2 yukarı 1 aşağı yol , kamyonu solladım baktım arkadan cayanne geldi ben ortadayım bana selektör attı bende bastım bastım adam en sola bir kırdı gazımı kökledi ne yaptı bilmyiorum uçtu gitti ;D cayanne turbo s di araba 550 beygir olanlardan varya hani...o anda 1-2 litre benzin tek seferde gitmiştir galiba ;D ;D 22-23 litre yakıyor benzinde kullandım biliyorum.
bu navaranın ön sistemi bizimkilerden farklı galiba??? bunlar böyle üretildimi??benim bahsettiğim sistem buydu komple diferansiyelden geçen akis veya yuvarlak akis olmadı ıstarozlu akis. r