KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sizin araç için çalışıyorum zaten yükseltmeleri görmediniz mi?? bu arada korumalarda polislerle falan problem çıkmıyor araç 3 hafta önce TÜV de muayeneye girdi. Oradada hiç bir problem yaşanmıyor.
Bu arada kargo bölümü kapaklarımız international 9001 TÜV belgesine sahiptir.
anladım ya siz bana bi fiyat listesi yollarmısınız detaylı yükseltme ön arka koruma vs vs tüm navara aksesuarları için rica etsem dnz_drn@hotmail.com sabırsızlıkla bekliyorum... ;D ;D
Günaydın arkadaşlar beyazzz anlaşıldı karda yağmaya başladı sen araziye uyacaksın ;D araba beyaz kapak beyaz ne iş ... bak birşey varsa söyle bizde görmedik deriz ;D
elementci kardeşlerimize de günaydın diyelim ve işe başlıyalım ölçüleri aldım arka kapaktan çeki demirinin ucuna kadar olan mesafe 28 cm baya bir mesafe varmış .... lastik genişliğide 26 cm ona göre bir çalışma yapabilirsiniz tşk ler......
elementci kardeşlerimize de günaydın diyelim ve işe başlıyalım ölçüleri aldım arka kapaktan çeki demirinin ucuna kadar olan mesafe 28 cm baya bir mesafe varmış .... lastik genişliğide 26 cm ona göre bir çalışma yapabilirsiniz tşk ler......