Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 643,636

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

Arkayı yükseltmek problem değil fakat ön şu anda son sınırda daha fazla yükselmiyor arkayı fazla kaldırsam arabanın şekli şemali bozulacak o yüzden 1 cm fazladan yük payı ile arka 1 cm önden yüksek olacak o şekilde yapacam.

takozu kamalı kestır şaftın acısı bozulmasın sonra vibrasyon yapar

kardeş şu sanayi terimlerini bırak anladığım dilde söyle kamalı nasıl oluyor ;D

açılı kestırıcen takozları yanı yukseklıgı bı taraftan 6 cm gelıyosa obur tarafından 5 cm gelıcek buda senın saft acını olması gereken yerde tutucak

bikaç resım eklıyım yan tente takıldı, sisler için dügme konsolu yapıldı, iç aydınlatmalar power led le değiştirildi ayak aydınlatmalar yapıldı, yan camurluk koruma barları yapıldı

sevgili Tolga cım sen bu bizim doğuşa cevap vermekten yorulmadınmı ?????

sen neticede bi öğrencii değilmisin yorma kendini bu kadar ;D ;D ;D ;D ;D ;D

su akar yolunu bulur kimi derede tepede kalır kimi senin gibi heryere gider ama vinçle ama kendi başına takma kafana ;D ;D ;D

onda akıl hocası çok yorma kendini ;D ;D ;D

sende haklısın barbaros abi ;D öğrencinin elınden bukadar gelıyo abi ;D sonuc ortada neyse

nasıl emanetıne ii bakıyomuyum barbaros abi ;D

tolgas' Alıntı:
sende haklısın barbaros abi ;D öğrencinin elınden bukadar gelıyo abi ;D sonuc ortada neyse

nasıl emanetıne ii bakıyomuyum barbaros abi ;D
belkide hayatımda en güzel yaptığım şeylerden biri göz nurumu sana teslim etmekdi yola devam ben ilklerdendim ama sen benide aştın saygıyla kardeşim ;D

tesekkur edıyorum abicim ;D

tolgas' Alıntı:
tesekkur edıyorum abicim ;D
Tahminim Türkiye de tek oldun bu sıra artık Bülent abimden de bi atılım bekliyoruz ;D

takipçiler sıraya girsin ;D ;D ;D amasaygıyla !!!!!!

bülent abi olmasaydı bole bı araba yapamazdım heralde ;D ilham kaynagım bülent abiydi ;D bülent abi bu arada şu boyanın son durumu ne çizilme falan warmıdır ?