bülent abi olmasaydı bole bı araba yapamazdım heralde ;D ilham kaynagım bülent abiydi ;D bülent abi bu arada şu boyanın son durumu ne çizilme falan warmıdır ?
Benim diğer arabam metalik siyahtı 200 bin olmasına rağmen doğru dürüst çizik yoktu , güneşin altında boyanın durumu nasıl aceba ? Boya koruma pasta cila yaptır tavsiye ederim.
Bu arada yeni donanımların hayırlı olsun kardeş , benim araba boş ya hep ne yapacam ben gördükçe yapasım geliyor fiyatları yüzünden vazgeçiyorum ;D
kolay gelsin arkadaşlar.. yok kardeşim estafurullah....ben sadece Tolga kardeşime yardımcı oldum ..sayfayı bile Tolga ya emanet ettik....ama maşallah o da yüzümüzü kara cıkarmadı....vede arabanın üstüne hergün birşeyler koydu ne mutlu bize..demekki doğru kişiyle ilgilenmişiz... Tolga cım arabanın cizilme derdi yok ...arabaya attığımız boya nazar değmesin fıstık gibi hiç bir derdim yok.....en kısa zamanda sana da yaptırmamız lazım...hatta bir ara bana uğrayabilirsen senin yaptırdıklarına da bakmak isterim....
hatta bir ara yan basamaklar ve üstteki lambalar sökülüp kumlanacak ve siyaha boyanacak tekrar...ve arabanın boyasının bazı bölümleri tekrar elden gecirilecek vede seninde söylediğin gibi kadife hissi daha da artacak ...
statık boyadan baska bı cozum bulmak lazım ona ben nereye statık yaptırdıysam zamanla kabardı parca parca döküldü. kazıyıp endustrıyel mat sıyah attık sımdı eskısınden daha ii ama yınede ufak ufak paslanma yapıyo
Tolga cım bence getir sende bizim cemafer de söktürürüz onun kumlamacısı var baya iyi onda beraber yaptırırız ...ama yine de sen bilirsin... yoksa normal boyayla olmuyor...haberin ola...