4cm get koyarsan 7.5 yukselmesı lazım onler ıcın ..... arkaya ne koyarsan okadar yukselır... bu arada arkayıda ole bulent abı kadar yukseltmen ıcın butun abs kablolarını fren hortumlarını elfrenı tellerını uzatman lazım
Arkadaşlar
Turgay'ın araç bitmek üzere yarın çok büyük bir aksilik çıkmazsa tam olarak aracı bitirmiş olacağız. Bugün çektiğimiz fotolar var ancak tam olarak bitmiş aracın fotolarını Turgayın koymasını bekleyeceğim. Bu zevki ona bırakacağım araç sahibi olarak Ama şunu söyleyebilirim yollarımız arazilerimiz çok sağlam bir makina daha kazandı.
Bu akşam arabayı alabildim sonunda, seninde dediğin gibi lastikleri sığdırabilmek için çamurlukları kesmek zorunda kaldık ama değdi, bir tek korumalarla vinç montajı kaldı onlarıda tamamlayınca yanına uğrayacağım
Kitin ölçüleri aynı, farkı sadece güçlendirilmiş kollarla shocklar, çamurlukları jantlardan dolayı kesmek zorunda kaldık, kötü görünür diye çekiniyordum ama çokta göze batmıyor
Keşke 1 cm ile yırtaydık, tabandan 4 cm kadar kestik üste doğruda 6 cm uzayıp sıfırlanıyor. Spacerları geniş istedim bilerek, 5 cm spacerlar + lastiklerin farkıyla dışa 6-7 cm çıktı lastikler, dodikte şart oldu anlayacağın
Hem ben internetten araştırıyorum hem de Serhan modelleme yapıyor, artık hangisi önce olursa... Arabanın birkaç resmini de ekliyorum, yarın korumalarla vinç takıldıktan sonra yine çekip eklerim