a bi siyah navaraların boyası boya koruma yapılınca çok açıyor. benim şu anki aracım füme güneş altında bile çizikleri belli etmiyor yakında boya koruma yaptırcam önce sonra diye resimlerini koyucam farkı anlarsınız o zman. herkese tavsiye ederim ! her siyah araba sahibinin yılda 1 sefer yaptırması gerek.
benim diğer arabam 200 binde olmasına rağmen kaç sefer abi araba yenimi diye soran oldu , her yıl korumasınıyaptırıdım .. tabi bunda yaptırmıyorum çizikleri belli etmiyor gerçekten füme rengini seviyorum. otların arasına felan giriyorum ormana giriyorum ağaçlar sürtüyor aldıktan sonra epey çizildi zaten ağaçlara sürte sürte ama hiç belli etmiyor. sizin siyah çok belli ediyor parlak olduğu için.
maşallah maşallah... cok güzel oldu nazar değmesin....eh Tolga dan sonra bir kardeşim daha yanıma geldi... ;D birazdan da yanıma gelecek Turgay kardeşim o zaman güzelcene incelerim arabayı.....
Hem ben internetten araştırıyorum hem de Serhan modelleme yapıyor, artık hangisi önce olursa... Arabanın birkaç resmini de ekliyorum, yarın korumalarla vinç takıldıktan sonra yine çekip eklerim