Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 637,984

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

3298 nolu fotoğraftaki keyif paha biçilemez, şeklinde olmuş... Tolga ciddi emek ile çok güzel bir araba yaptın... güle güle kullan... bolca fotoğraf bekliyoruz gezilerden...

way sinan abi nerelerdesın sen ya ;D

tolgas' Alıntı:
way sinan abi nerelerdesın sen ya ;D

hergün düzenli ama uzak takipteyim çamura bulaşmamaya çalışıyorum ;D
(bir ev aldık, inşaatı ile biraz yoğunlaştım bu ay sonu bitecek bakalım... buda offroad işini biraz ertelememe sebep oldu...) fakat sizleri keyifle izliyorum...

hayırlı olsun sınan abi kolay gelsın işler yolunda gıtsınde hersey yoluna girer

turgay abi gezıyosun dag bayır bakıyorum ;D

tolgas' Alıntı:
turgay abi gezıyosun dag bayır bakıyorum ;D

Çok zorlamadan gidebildiğim yerlere gidiyorum, mevsimde tam ot mevsimi, yaylalara çıkıyoruz. Benim sol aks körüğünü birkaç gün önce değiştirdik, yeni körükle gelen kelepçenin kilidi sürtüyordu, kafayı ezmek zorunda kaldık, daha uygun bir kelepçe bulana kadar çok zorlamamaya çalışıyorum, malum buralarda imkanlar kısıtlı

Birde dün vinçte problem çıktı, teli yağlamak için boşalttım sararken tamburdan duman geldi, kafayı ve elektrik bağlantılarını söktüm, yarın geri yollayacağım bakalım ne diyecekler.

buyuk ıhtımal fren grubundan gelmıstır turgay abı o duman cok ısınınca ıcındekı debrıyaj ısınıyo

O kadarla kaldığını sanmıyorum Tolgacım, kontaktörlerin kutusundan bobin kısmına giren kablolardan biride ısınıp izolasyonunu yakmaya başlamıştı, bende ne olur ne olmaz diye söktüm, yeni almamış olsam dağıtır bakardım, şanssızlık işte

gecmiş olsun Turgay hayırdır kardeşim....nazar değdi arabaya.... ???