KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
beğenmesem kendi arabamı yaptırmazdım değilmi.. çalışmalar başarılı daha ne olsun aklıma gelmişken sorayım .. snorkel navaralarda sağdamı soldamı ve orjinal navara aksamı mı ..?
Bülent bey; yapılamayınca, bulunamayınca takıyor insan ;D Olmazsa beyaz kapak takıcaz artık bir rollbak nekadar inat edebilirimki, Angellarda iyi bakıyor ha
Sayın elementer yandan görünüşüme bir ek yapmadınız ROLLBAK - BAKFLİP gibi. Bi bakcem sadece. Hani öyle derler ya. ;D
Bülent bey; yapılamayınca, bulunamayınca takıyor insan ;D Olmazsa beyaz kapak takıcaz artık bir rollbak nekadar inat edebilirimki, Angellarda iyi bakıyor ha
Sayın elementer yandan görünüşüme bir ek yapmadınız ROLLBAK - BAKFLİP gibi. Bi bakcem sadece. Hani öyle derler ya. ;D
BEYAZZZ uğraşıyoruz ama kapak tam GÖZÜKMÜYOR.
İsterseniz bensize başka BAKFLİP takılmış bir beyaz araç resimleri atayım en azından beyaz araçta nasıl duruyor onu görün. olur mu????
herkese iyi akşamlar geldim ya bugun canım sıkıldı biraz arka diff den ses geliyo servis yükselttiğim için memnun değil o yüzden diyo benim de canım sıkıldı bayaaa element trade msn gelmedi tekrar adres yollarsanız eklerim saygılar...
herkese iyi akşamlar geldim ya bugun canım sıkıldı biraz arka diff den ses geliyo servis yükselttiğim için memnun değil o yüzden diyo benim de canım sıkıldı bayaaa element trade msn gelmedi tekrar adres yollarsanız eklerim saygılar...