Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 629,385

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

anladım bu iyi oldu sağda olsa vazgececektim çünki.. arabanın alt tarafını sağlama aldıktan sonra sıra snorkelde o zaman..........

red34' Alıntı:
anladım bu iyi oldu sağda olsa vazgececektim çünki.. arabanın alt tarafını sağlama aldıktan sonra sıra snorkelde o zaman..........

Nezaman isterseniz biz hazırız.
Arka lastik ve bidon koyma yeri için ne düşünüyorsunuz.Ölçtüğünüz alanı kullanabiliyoruz ekstra bi çıkıntı olmuyor.

onuda yapıcam da acaba tuv den gececekmi onu sormam gerekiyor :-[ pek emin değilim

Bülent bey; yapılamayınca, bulunamayınca takıyor insan ;D Olmazsa beyaz kapak takıcaz artık bir rollbak nekadar inat edebilirimki, Angellarda iyi bakıyor ha
Sayın elementer yandan görünüşüme bir ek yapmadınız ROLLBAK - BAKFLİP gibi. Bi bakcem sadece. Hani öyle derler ya. ;D

hadi bakalım bayazzz ın arabasına birde kapak takalım sanalda nasıl olacak merak ettim valla.......

BEYAZZZ uğraşıyoruz ama kapak tam GÖZÜKMÜYOR.
İsterseniz bensize başka BAKFLİP takılmış bir beyaz araç resimleri atayım en azından beyaz araçta nasıl duruyor onu görün. olur mu????

bence uyar sonucta kapağa odaklanmamız lazım ama yine de son söz beyazzz ın ..........

herkese iyi akşamlar geldim ya bugun canım sıkıldı biraz arka diff den ses geliyo servis yükselttiğim için memnun değil o yüzden diyo benim de canım sıkıldı bayaaa element trade msn gelmedi tekrar adres yollarsanız eklerim saygılar...

elementtrade@windowslive.com

olay budur işte ;D ben olsam coktan takmıştım bile. amaaaaaaa son sözzzzzz beyazzz ın acaba kararı ne olacak.. ???