yusuf ERDEM Kamp II Mesajlar 421 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 23 Haz 2011 #3,697 Ynt: Navara Kullananlar Sinbad' Alıntı: Güzel resimler, Doğuş sen baya baya OFF-ROAD'cu olmuşsun, biz de sana laf söylüyoruz, paçan bile çamur olmuş yaw senin Genişletmek için tıkla ... eee tabi turgay abisi bu sene paçayı çamurladık gelicek kışa yavaş yavaş çamura alışıcak sonada arabaya geçicez inşallah ;D ;D
Ynt: Navara Kullananlar Sinbad' Alıntı: Güzel resimler, Doğuş sen baya baya OFF-ROAD'cu olmuşsun, biz de sana laf söylüyoruz, paçan bile çamur olmuş yaw senin Genişletmek için tıkla ... eee tabi turgay abisi bu sene paçayı çamurladık gelicek kışa yavaş yavaş çamura alışıcak sonada arabaya geçicez inşallah ;D ;D
A akt Kamp II Mesajlar 491 Tepkime Puanı 0 23 Haz 2011 #3,698 Ynt: Navara Kullananlar foruma girmeyeli bayağı şenlenmiş ortalık ;D
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 23 Haz 2011 #3,699 Ynt: Navara Kullananlar 8 cm daha yukseldik ;D
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 23 Haz 2011 #3,700 Ynt: Navara Kullananlar devam
darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 24 Haz 2011 #3,701 Ynt: Navara Kullananlar REALLY REALLY LIFTED OLMUŞ BU NASIL YÜKSELTTİN BENDE BİRAZ DAHA YÜKSELTCEM ZATEN
Ynt: Navara Kullananlar REALLY REALLY LIFTED OLMUŞ BU NASIL YÜKSELTTİN BENDE BİRAZ DAHA YÜKSELTCEM ZATEN
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 24 Haz 2011 #3,702 Ynt: Navara Kullananlar uzun iş 4 gundur uğraşıyoruz üst salıncaga bi suru iş yapıldı askı rotları uzatıldı falan doğuş
Ynt: Navara Kullananlar uzun iş 4 gundur uğraşıyoruz üst salıncaga bi suru iş yapıldı askı rotları uzatıldı falan doğuş
darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 24 Haz 2011 #3,703 Ynt: Navara Kullananlar duygusal olarak zorladımı peki
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 24 Haz 2011 #3,704 Ynt: Navara Kullananlar kişiye göre değişir ;D
darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 24 Haz 2011 #3,705 Ynt: Navara Kullananlar DEĞİŞİR TABİDE MALİYETİ NE OLDU VALLA ARABA İÇİN PARA BİRİKTİRİYORUM BENDE , YOKSA BU SAATTE ANTALYA GİBİ BİR YERDE BİLGİSAYARIN BAŞINDA NE İŞİM VAR
Ynt: Navara Kullananlar DEĞİŞİR TABİDE MALİYETİ NE OLDU VALLA ARABA İÇİN PARA BİRİKTİRİYORUM BENDE , YOKSA BU SAATTE ANTALYA GİBİ BİR YERDE BİLGİSAYARIN BAŞINDA NE İŞİM VAR
A akt Kamp II Mesajlar 491 Tepkime Puanı 0 24 Haz 2011 #3,706 Ynt: Navara Kullananlar şu an 8 inç oldu heralde değilmi tolga bey ;D
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 24 Haz 2011 #3,707 Ynt: Navara Kullananlar sadece ön taraf 1000 tl yı gectı arkada 200 gibi bişi tuttu aykutum kac ınc oldu bende sasırdım ;D kaçta kalmıştık en son ;D
Ynt: Navara Kullananlar sadece ön taraf 1000 tl yı gectı arkada 200 gibi bişi tuttu aykutum kac ınc oldu bende sasırdım ;D kaçta kalmıştık en son ;D
darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 24 Haz 2011 #3,708 Ynt: Navara Kullananlar tolgas' Alıntı: sadece ön taraf 1000 tl yı gectı arkada 200 gibi bişi tuttu aykutum kac ınc oldu bende sasırdım ;D kaçta kalmıştık en son ;D Genişletmek için tıkla ... sende bülent abinin yanına geç bi resim çek biz söyleriz kaç inş olduğunu ;D
Ynt: Navara Kullananlar tolgas' Alıntı: sadece ön taraf 1000 tl yı gectı arkada 200 gibi bişi tuttu aykutum kac ınc oldu bende sasırdım ;D kaçta kalmıştık en son ;D Genişletmek için tıkla ... sende bülent abinin yanına geç bi resim çek biz söyleriz kaç inş olduğunu ;D
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 24 Haz 2011 #3,709 Ynt: Navara Kullananlar bulent abı sabıt nokta zaten ordan alıyoruz ölçüleri ;D
darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 24 Haz 2011 #3,710 Ynt: Navara Kullananlar BENDE YÜKSELTCEM ŞASE TAKOZLARINDAN , BİRKAÇ HORTUM DEĞİŞMESİ GEREKİYOR DEDİĞİN GİBİ BİRAZDA UZUN SÜRÜYOR VAKİT OLMUYOR YAPTIRACAK BİRGÜN GİTTİM AHMET USTANIN YANINA VAKİT VARDI ALT KORUMALARI YAPACAKTIK ONUN İŞİ VARDI YAPAMADIK AMA BİLİYORSUN AYDA 7-10BİN YAPIYORUM DURMAK YOK İŞ GÜÇ.
Ynt: Navara Kullananlar BENDE YÜKSELTCEM ŞASE TAKOZLARINDAN , BİRKAÇ HORTUM DEĞİŞMESİ GEREKİYOR DEDİĞİN GİBİ BİRAZDA UZUN SÜRÜYOR VAKİT OLMUYOR YAPTIRACAK BİRGÜN GİTTİM AHMET USTANIN YANINA VAKİT VARDI ALT KORUMALARI YAPACAKTIK ONUN İŞİ VARDI YAPAMADIK AMA BİLİYORSUN AYDA 7-10BİN YAPIYORUM DURMAK YOK İŞ GÜÇ.
A akt Kamp II Mesajlar 491 Tepkime Puanı 0 24 Haz 2011 #3,711 Ynt: Navara Kullananlar ben diyorum bu araç en az 14 inc' e kadar çıkacak ;D
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 25 Haz 2011 #3,712 Ynt: Navara Kullananlar yok aykut suan tam kıvamından..... daha yukselırse otobanda keyıfsızleşmeye başlar fazla abartmamak lazım ;D
Ynt: Navara Kullananlar yok aykut suan tam kıvamından..... daha yukselırse otobanda keyıfsızleşmeye başlar fazla abartmamak lazım ;D