Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 581,299
Ynt: Navara Kullananlar

tak arb yı kafan rahat olsun ;D

Etiketler

4x2 deyken ağır devire geçmeye çalışıyordu , müşurun içi çamur dolmuş araba yolda saçmalıyordu o kadar çok çamur çıktıki al götür kanal dolgusu yap neyse söktük wd40ladık problem yok artık

http://www.dailymotion.com/video/xjljxz_navara_auto

geçmiş olsun doğuş abi

önceki araçta (skystar SSS ) kaput üzerinde rüzgarlık dediğimiz zımbırtımız vardı pathfindera bulamıyorum bir türlü hep navaraya uygun var ;D
şu üründen

ayrıca bu cam üstü spoilerde gerekli ama ülkemizde bulunmuyor sanırım nereden temin edebilirim bilgisi olan varmı

Servise sordunmu aykut

onlar yönlendiriyolar cunku ellerınde olmasa bile aykutcum

akt' Alıntı:
geçmiş olsun doğuş abi

önceki araçta (skystar SSS ) kaput üzerinde rüzgarlık dediğimiz zımbırtımız vardı pathfindera bulamıyorum bir türlü hep navaraya uygun var

Aykut navara pathfinder aynı ürünü kullanıyor benim rüzgarlığın altında pathfinder yazıyor mesela

gozukara' Alıntı:
Aykut navara pathfinder aynı ürünü kullanıyor benim rüzgarlığın altında pathfinder yazıyor mesela

aynen zaten kaput camurluk far pnjur falan aynı sadece tampon bıraz degısık

kaputtaki ortasında pathfinder yazan pathfinder'ın orjinal aksesuar larından biriymiş isteğe bağlı olarak takılıyormuş ancak arka camın üstündekide orjinal nissan ekipmanı olmasına rağmen sadece avustralyada bulunuyormuş enterasan :-\

aynen aynen bu rüzgarlığın aynısı benimki 4 tane bağlantı yeri var 2 tanesi sabit diğerleri hareketli... siyah klipslerle tutturuluyor

1-2 yerde sordum pick-up aksesuarcıları vs vs hep üstünde navara yazan model var en iyisi servisten getirttirmek :-\

akt' Alıntı:
1-2 yerde sordum pick-up aksesuarcıları vs vs hep üstünde navara yazan model var en iyisi servisten getirttirmek :-\

serviste 500 600 isterler ona... en iyisi al onu tinerle sil çıkar

gidip agaya beleş jantlarımı alayım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77012.new#new

;D