Sen yine yapacak birşeyler bulursun nasılsa, erken konuşma bence
Şaseyi yapman akıllıca olmuş, benim şasede de ufak tefek pas kusmaları var, bir iki yeri idareten zımparalayıp sprey boya ile kapattım, ama en kısa zamanda senin yaptığın gibi yapmak şart. 20 kutu dediğin kaç lt, tamamını kullandın mı?
Sen yine yapacak birşeyler bulursun nasılsa, erken konuşma bence
Şaseyi yapman akıllıca olmuş, benim şasede de ufak tefek pas kusmaları var, bir iki yeri idareten zımparalayıp sprey boya ile kapattım, ama en kısa zamanda senin yaptığın gibi yapmak şart. 20 kutu dediğin kaç lt, tamamını kullandın mı?
Abi litre olarak bakmadim ama onlarin boylari standart abi.... 20 tane tam yetti abi hatta 1-2 tane daha fazla olsaydi iidi.... Gerci sonradan ogrendim bazilari bunu tinerle karistirip yapiyomus ama nu seferde malzeme sertlesiyomus ve zamanla pul pul dokuluyomus...... Tiner koymadan yaptigim icin bukadar fazla gitti ama bu isi 1 kere yapiyosun abi onun icin acimadim ;D
Webasto degilde uzaktan calistirmayi yapmayi dusunuyorum o daha guzel.... Hem motor isinmis oluyo arabaya binip hemen gidebiliyosun motorun isinmasini beklemeye gerek kalmiyo ;D
uzaktan çalıştırmaya benimde ihtiyacım var her sabah 2 dakika bekliyorum ... bide turbo timer olursa süper olur mesela kontağı kapatıyorsun arabayı kitliyorsun gidiyorsun turbo soğuyunca deviri düşünce(30 saniye ile 1 dakika arası ) kendi stop ediyor süper birşey.
ben turbo tımer taktım cok guzel... ebay den aldım .... otomatık calısıyo yanı mesela cok gazlıyosun otomatık 3 dk ya cıkıyo yada sakin kullanıyosun 1dk ya iniyo kendı kendıne otomatık ayarlıyo kendını