Webasto degilde uzaktan calistirmayi yapmayi dusunuyorum o daha guzel.... Hem motor isinmis oluyo arabaya binip hemen gidebiliyosun motorun isinmasini beklemeye gerek kalmiyo ;D
ömergin kardeş senin arabanın sağından solundan ses geliyormu ; benim en sevmediğim şey budur... birtek benmi muzdaribim böyle şeylerden birgün kaliperden gelir birgün ıstavrozdan motor takozlarından felan hep böyle şeyler benimi buluyor aceba
arazi müşurları nötr müşurları atp müşuru vs değiiştirdim benimde ekranda hata verip duyuordu... balata yemesi kullanıma bağlı aks kırmasına birşey diyemiyeceğim extreme offroad mu yapıyorsunuz?
Anlayamadığım bir konu var... N viteste araç yokuş aşağı inerken belirli bir mukavemet hissediyorum, normalde hızlanmasını beklerken yavaşlıyor....
Bunun otomatik vitese özgü olmadığına eminim, peki NAVARA'ların hepsi böyle midir? Yoksa bilyelerde ciddi bir bozukluk mu düşünmeliyim?
Anlayamadığım bir konu var... N viteste araç yokuş aşağı inerken belirli bir mukavemet hissediyorum, normalde hızlanmasını beklerken yavaşlıyor....
Bunun otomatik vitese özgü olmadığına eminim, peki NAVARA'ların hepsi böyle midir? Yoksa bilyelerde ciddi bir bozukluk mu düşünmeliyim?