KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Nie ole dedinki abi webasto taksam daha cok kovarsiniz onu uzaga goturme sansida yok ;D 50 metre kablo nasil sesini duydunuz cozemedim bana hic ses gelmiyodu ;D
ya 35 lastık kullanıyorum ... arabayı normalde kullanmıyorum hıc aks kesmedı... bikere ön kovanın ıcındekı pim kırıldı okadar.... ilk defa sızden duydum cok sasırdım
ya 35 lastık kullanıyorum ... arabayı normalde kullanmıyorum hıc aks kesmedı... bikere ön kovanın ıcındekı pim kırıldı okadar.... ilk defa sızden duydum cok sasırdım
VALLA ARACLARIMA BAKTIĞIM KADAR SANIRIM KİMSE BAKMIYORDUR BENDE PROBLEM OLDUĞUNA GELİNCE ORASINI BİLEMEYECEĞİM ISUZU VE CHEROKEE DAYANIYOR AMA NEYSE VARDIR Bİ PROBLEMİM MUTLAKA Bİ SORGULAYAYIM BAKALIM
arka aks kesen ılk navara duyuyorum ;D arka dıfransıyel dana 44 dyolar bızım arabaların ama aksları ölçtük normal 44 lerden daha kalın ;D ön desenız anlıcamda arkanın kesmesı imkansız gıbı bişey ;D neyse geçmiş olsun
arka aks kesen ılk navara duyuyorum ;D arka dıfransıyel dana 44 dyolar bızım arabaların ama aksları ölçtük normal 44 lerden daha kalın ;D ön desenız anlıcamda arkanın kesmesı imkansız gıbı bişey ;D neyse geçmiş olsun
COK TEŞEKKÜR EDERİM BEN VE USTAMDA ŞAŞIRDI COK KAYALIK Bİ ŞANTİYEDE KULLANIYORUM SIKINTI ONDAN DİYECEĞİM AMA DİĞERLERİ COKTA SIKINTI YARATMADI AMA YİNEDE NAVARANIN RAHATLIĞI DİĞERLERİNE BİNMEME ENGEL OLUYORR 2012 MARTTA ŞANTİYE BİTİNCE KESİP YARIŞ ARACI YAPACAM İNŞALLAH ZATEN
valla ben olsam satmam ama senin bileceğin birşey , bende 1 akü daha takayım diyorum nereye taktın kardeş biraz bilgi verirmisin motor kısmında yer yok paralel çalışan aküler değlmi? alternatör felan koyulmadı yani?