Doğuş, yardırıyor dediğin düpedüz sarhoş, ne yapmaya çalıştığıda belli
Tolga turbo timer için link vereceksin hala baktım senin link yollayacağın yok ben de siparişi verdim, 1 hafta oldu, bir aksilik olmazsa 10-15 gün sonra elimde
bir sorum daha var sizlere sayın navaraseverler amarok sürdünüz mü hiç ? bana yandan mahindra gibi geldi biraz. sanki navaranın değilde ranger l200 skystar gibi pikapların rakibi gibi... ben öyle algıladım yani. tek artısı geniş olması. o da olmasa hiç satmazdı zaten
navaranın le si ile aynı fiyat ama se deki özellik bile yok. se de fonksiyonel direksiyon cd changer bluetooth telefon ve otom vites opsiyonu falan var . bunda hiçbir şey yok. ayrıca hp daha düşük ve çift turbo olması iyi değil ben gider 70.000 e en güzel navara 4'4 le platinium (hala varsa) özel bir renk alır binerim hem daha elit hem nissan.
Volkswagenin satis politikasi bu.... Gerci almanlarin hepsinde ayni politika war..... Japonlarda ise cok fazla secenek yok... 2 3 paket cikarir birini secersin..... Benim bide sciroccom war ondanda cok memnunum..... İkiside guzel marka bence tercih meselesi biraz