KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Duran bence difransiyelle ilgili iyi bir ustaya danış yükseltme ile ilgili bişey olduğunu zannetmiyorum çünkü aynı servise bende defalarca gittim adamların tamircilikle servislikle yakından uzaktan ilgisi yok 98 nissan pikabımın kaloriferi ısıtmıyordu tesadüf önünden geçerken uğradım arabayı 3 saat incelediler gösterge paneli komple değişecek dediler daha sonra sanayide termostatı değiştirdim hem de 285 masseyinkiyle 5 tl ye arızam halloldu
Duran bence difransiyelle ilgili iyi bir ustaya danış yükseltme ile ilgili bişey olduğunu zannetmiyorum çünkü aynı servise bende defalarca gittim adamların tamircilikle servislikle yakından uzaktan ilgisi yok 98 nissan pikabımın kaloriferi ısıtmıyordu tesadüf önünden geçerken uğradım arabayı 3 saat incelediler gösterge paneli komple değişecek dediler daha sonra sanayide termostatı değiştirdim hem de 285 masseyinkiyle 5 tl ye arızam halloldu
slm gözükara ya bende gıcıklandım bugun gün boyu araba dışarıdaydı ne ses var ne bişe kafayı yiyorum herhalde satacam sorun yok ama bilmiyorum şaşırdım kaldım...
Duran ses gittiyse kampanaya küçük bir taş girmiş ve daha sonra çıkmış olabilir yada şaftın arka istavrozundan ses gelebilir benimki daha 60.000 de garantideyken istavrozu dağıttı dışardan amerikan malı bitane buldum taktırdım hem de servisin 5 te 1 fiyatına
Duran ses gittiyse kampanaya küçük bir taş girmiş ve daha sonra çıkmış olabilir yada şaftın arka istavrozundan ses gelebilir benimki daha 60.000 de garantideyken istavrozu dağıttı dışardan amerikan malı bitane buldum taktırdım hem de servisin 5 te 1 fiyatına
elementci kardeşlerim aklıma birde arka kapak üstüne sepet geldi acaba nasıl olur acaba bunuda resimleyebilirmisiniz...? kapak sizin zaten onun üstüne sepet olarak ne uyguluyabiliriz ..? orası biraz daha aklıma yatıyor jerrycan ve stepne oraya konulabilir gibi görünüyor ne dersiniz..? tşk ler........
elementci kardeşlerim aklıma birde arka kapak üstüne sepet geldi acaba nasıl olur acaba bunuda resimleyebilirmisiniz...? kapak sizin zaten onun üstüne sepet olarak ne uyguluyabiliriz ..? orası biraz daha aklıma yatıyor jerrycan ve stepne oraya konulabilir gibi görünüyor ne dersiniz..? tşk ler........
Arka kapak üzerine sepet koyamazsınız bülent bey sizde BAKFLİP var. Sepet koyduğunuz zaman kapak açılıp kanırken problem yaşarsınız.Bir uygulama yapılabilir ama hem arka görüşü tamamıyle kesmiş olursunuz hemde söylediğim gibi kapağı etkiler
kardeş kapağını yolladım al bakalım
haber verirsin
bu arada ufacık şeylerede cannı sıkma
servise hiç takılma askıllı bişey söyleyen servisle karşılaşmadım ben hiç bugüne kadar
sohbet muhabbet ne güzel ya ben u sayfayı açarken bu kadar kalabalıklaşacağımızı hayal ble edememiştim
hatta yalnızlıkldan aracı satmaya bile karar vermiştim
kardeş kapağını yolladım al bakalım
haber verirsin
bu arada ufacık şeylerede cannı sıkma
servise hiç takılma askıllı bişey söyleyen servisle karşılaşmadım ben hiç bugüne kadar
sohbet muhabbet ne güzel ya ben u sayfayı açarken bu kadar kalabalıklaşacağımızı hayal ble edememiştim
hatta yalnızlıkldan aracı satmaya bile karar vermiştim
nissan buluşmasını düşüneneler olmuş ama
çok organize bir şey değil dağılıma göre antalya uygun gibi göründü davet yaptık icazet olursa toplanacaklar bakalıom
nissan buluşmasını düşüneneler olmuş ama
çok organize bir şey değil dağılıma göre antalya uygun gibi göründü davet yaptık icazet olursa toplanacaklar bakalıom
Barbaros kardeşim güzel davetiniz için tşk ederim forumdaki arkadaşlardan katılmak isteyenler olacaktır muhakkak .... herhalde seninle irtibata geçerler benimde sana yolladığım msj daki nedenlerden dolayı katılmam pek mümkün görünmüyor ama ilk fırsatta yanındayım yine de şahsım adına tşk ederim........görüşmek üzere.........
Arkadaşlar bugünde aracın karter muhafazası , defransiyel ve depo muhafazasını taktırdım yani arabanın altıda sağlama alındı ;D gerçi ilk deneme de sürtünme problemi cıktı ama onuda hallettik evelallah ;D taktığım parçaların resimleri de aşağıdaki gibidir. Bilgilerinize.............