Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 581,411
Ynt: Navara Kullananlar

dağda taşta cok geziniyorsun ondan kardeşim.... ;D birazda sahilleri dolaş bakalım...

Etiketler

Özdemir bey,hoşgeldiniz

Bülent abi,fotolar çok güzel ve çok anlamlı.Ellerine,gözlerine sağlık
Geçen gün baya bi kulaklarını çınlattık biliyosun ;D

Erkanım doğrudur ya .. Deniz arayınca uyandım zaten...saolun valla cocukların seslerini duymuş oldum bende.....benim içinde bir iki fırt atsaydınız bari...

red34' Alıntı:
Erkanım doğrudur ya .. Deniz arayınca uyandım zaten...saolun valla cocukların seslerini duymuş oldum bende.....benim içinde bir iki fırt atsaydınız bari...

1-2 fırtmı ;D abi senin için şişe gitti şişe ;D

Hoş buldum aranıza ... hoş geldin diyen herkese teşekkür ederim...
konuşacak ve soracak çok şey var ama konu Çanakkale'yken bende bir kaç fotoğraf paylaşmak istedim, geçen yaz Eceabat'da kamp yapmıştık ilk kez o zaman şehitlikleri görme şerefine eriştim ve tüm Türk vatandaşlarının ziyaret etmek zorunda olduğuna inanıyorum...

ozdemiry' Alıntı:
bu arada Doğuş bey şimdilik fotoğraflarınıza imrenerek bakıyorum ama yakında bende sizin gibi dağda tepede Navara'mla fotoğraflar çekmeye başlarım... ;D

;D yıllardır işimiz gücümüz dağ zaten ama offroad amaçlıda çıktığımız oluyor tabi

...

Gunaydin herkeze

toza alerjim oluştu arabanında alerjsi oluştu turboda ötme var her 1500 - 2000kmde hava filtresi değiştiriyorum. bu gidişle düz dizele dönecez gibi ne dersiniz

Selamlar herkese

Hafta içi lastikleri değiştirdim cooper cts aldım bostancı sanayiden, kafama takılan ise 265/65/17 lastiklere 34 bar hava bastı lastikçi bana lastik inik kaldı gibi geldi. Sizce doğru hava basıncı nedir ?

Sonunda navarayla ilk seyahatimi yarın yedi göllere yapacağım...
Bagajı kamp ve mangal mazemeleriyle doldurdum bile...
Dediğim gibi ilk toprak yol tecrübem olacak Bakalım nasıl geçecek?
Pazartesi fotoğraf ve yorumlarımı paylaşırım...